عرضه ۲ هزار تن مرغ منجمد برای تنظیم بازار خراسان رضوی در ایام تشییع قائد شهید امت

به گزارش شهرآرانیوز، مجید جعفری از آمادگی کامل بخش کشاورزی برای تأمین نیاز بازار در ایام تشییع قائد شهید امت خبر داد و اظهار کرد: به‌منظور حفظ آرامش بازار و جلوگیری از هرگونه نوسان در تأمین کالا‌های پروتئینی، بیش از ۲ هزار تن مرغ منجمد در ذخایر استان موجود است.

وی افزود: علاوه بر این، روزانه ۹۰۰ تن مرغ گرم در بازار عرضه خواهد شد تا نیاز مصرف‌کنندگان به‌صورت کامل تأمین شود و هیچ‌گونه کمبودی در عرضه این محصول به وجود نیاید.

{$sepehr_key_227273}

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی با اشاره به برنامه‌ریزی برای تأمین گوشت قرمز عنوان کرد: روزانه ۲۵۰ تن گوشت قرمز گرم در بازار توزیع می‌شود و همچنین یک‌هزار و ۲۰۰ تن گوشت گوساله منجمد برای تنظیم بازار و پاسخگویی به نیاز شهروندان در نظر گرفته شده است.

جعفری بیان کرد: با پیش‌بینی ذخایر کافی و برنامه‌ریزی انجام‌شده، امنیت تأمین کالا‌های پروتئینی در استان حفظ خواهد شد و هیچ‌گونه شکافی در عرضه گوشت و مرغ در این ایام ایجاد نمی‌شود.