بسیج هشت هزار نقطه اسکان برای میزبانی از زائران تشییع رهبر شهید در خراسان رضوی

سیدجواد موسوی در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز در تشریح جزئیات این خبر، اظهار کرد: در راستای میزبانی از خیل عظیم مشتاقان و عزاداران که برای مراسم تشییع رهبر شهید به مشهد سفر می‌کنند، تمام ظرفیت‌های استان در سه سطح «رسمی»، «موقت» و «اضطراری» سازماندهی شده‌اند.

وی افزود: رویکرد ما در این میزبانی، تسهیل‌گری است و خوشبختانه شاهد همراهی کم‌نظیر مردم و دستگاه‌های مختلف هستیم، به‌گونه‌ای که بخش عمده‌ای از بار میزبانی توسط مشارکت‌های مردمی به دوش کشیده می‌شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی با اشاره به جزئیات مراکز پیش‌بینی شده برای اسکان، گفت: با همکاری دستگاه‌های اجرایی، یک‌هزار و ۴۰۰ مدرسه و یک‌هزار و ۵۱ مسجد در سطح استان به چرخه خدمات‌رسانی وارد شده‌اند. علاوه بر این، اماکن دولتی، مراکز اقامتی وابسته به نهاد‌ها و سالن‌های ورزشی نیز به عنوان ظرفیت‌های مکمل برای میزبانی تجهیز شده‌اند.

موسوی تأکید کرد: این هشت هزار نقطه اسکان با هدف پوشش حداکثری نیاز زائران در زمان ورود و همچنین پیش‌بینی‌های لازم برای مدیریت روند خروج از استان سازماندهی شده‌اند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: مشهد برای میزبانی میلیونی آماده است و تمام ارکان دولتی و بدنه فعال مردمی در کنار هم، با هدف ارائه خدمات مطلوب، پای کار آمده‌اند تا مراسم تشییع رهبر شهید با شکوه هرچه تمام‌تر و با رفاه حال زائران برگزار شود.

{$sepehr_key_228111}