آیت الله علم الهدی: مشهد باید محور ارائه خدمات مجمع جهانی اهل‌بیت(ع) به شیعیان منطقه باشد

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله علم‌الهدی در دیدار با حجت‌الاسلام سید مصطفی قاضوی، معاون توسعه مدیریت و منابع مجمع جهانی اهل‌بیت(ع)، پیرامون مسائل مرتبط با خدمات فرهنگی و دینی به زائران و شیعیان منطقه به گفت‌وگو پرداخت.

وی در این دیدار، با اشاره به ضرورت بهره‌مندی هرچه بیشتر زائران از ظرفیت‌های معنوی و فرهنگی حریم رضوی، نکاتی را در خصوص ارتقای خدمات و تسهیل استفاده زائران از این ظرفیت ارزشمند متذکر شد.

امام جمعه مشهد همچنین بر اهمیت جایگاه دفتر مرکزی مجمع جهانی اهل‌بیت(ع) در مشهد تأکید کرد و اظهار داشت: این دفتر می‌تواند به عنوان کانون مراجعه و ارائه خدمات به شیعیان افغانستان و پاکستان، نقش مؤثری در پاسخ‌گویی به نیازهای فرهنگی و دینی آنان ایفا کند.

در این دیدار، حجت‌الاسلام سید مصطفی قاضوی نیز گزارشی از فعالیت‌ها و برنامه‌های مجمع جهانی اهل‌بیت(ع) در حوزه‌های مختلف ارائه کرد.

{$sepehr_key_230795}