جشن «خاویر باردم» برای قهرمانی اسپانیا در جام جهانی فوتبال

به گزارش شهرآرانیوز؛ «خاویر باردم» بازیگر اسپانیایی از جمله چهره‌های سرشناسی بود که در دیدار فینال، روز یکشنبه در ورزشگاه نیویورک–نیوجرسی حضور داشت؛ جایی که تیم ملی اسپانیا در وقت‌های اضافه با نتیجه ۱ بر صفر آرژانتین را شکست داد و قهرمان جهان شد.باردم پس از پایان این مسابقه هیجان‌انگیز، عکسی از خود در کنار بورخا ایگلسیاس، بازیکن تیم ملی اسپانیا، منتشر کرد؛ در حالی که او جام قهرمانی جام جهانی را در دست داشت.

او در توضیح این عکس که از زبان اسپانیایی ترجمه شده، نوشت:«گروهی از بازیکنان که نماینده تنوع اسپانیا هستند و به حقوق گروه‌ها و انسان‌هایی که نیاز به شنیده شدن دارند احترام می‌گذارند. از شما بابت این الگوی بی‌نظیر از کار تیمی، اتحاد شکست‌ناپذیر، وقار و روحیه جوانمردانه سپاسگزارم. این همان الگویی است که همه ما می‌توانیم برای میلیون‌ها کودک در سراسر جهان، که با امید و رؤیا به آینده به شما نگاه می‌کنند، جشن بگیریم. از شما ممنونم که باعث شدید افتخار کنم به اسپانیایی بودن، به همان کشوری که این‌چنین شایسته نمایندگی می‌کنید افتخار کنیم. شما قهرمانان جهان هستید! تبریک!»

در همین حال، پنه‌لوپه کروز، همسر باردم، ویدیوی کوتاهی از خود منتشر کرد که در آن با پیراهن تیم ملی فوتبال اسپانیا مشغول رقص بود.او در کنار این ویدیو نوشت: «تبریک فراوان!!!»

همچنین آنتونیو باندراس برای گرامی‌داشت این قهرمانی، تصویری تولیدشده با هوش مصنوعی از مجسمه آزادی آمریکا منتشر کرد که یک بادبزن سنتی اسپانیایی در دست داشت.ستاره فیلم نقاب زورو نوشت: «نمایشی فوق‌العاده از تیم ملی فوتبال‌مان، تورنمنتی عالی و پیروزی‌ای بزرگ. به آن‌ها، به آنچه به دست آوردند و شیوه‌ای که به آن رسیدند افتخار می‌کنم. با روح واقعی ورزش در صدر همه چیز. شگفت‌انگیز.» در ادامه، خوزه آندرس، سرآشپز مشهور اسپانیایی، فاش کرد که به درخواست دخترش «اینس» همراه او برای تماشای فینال به ورزشگاه رفته است.

او نوشت: «دخترم اینس ناراحت بود که او را به جام جهانی ۲۰۱۰ آفریقای جنوبی نبردم… به او قول داده بودم که به یک فینال دیگر جام جهانی خواهیم رفت، او را با خودم می‌برم و قهرمان هم خواهیم شد! امروز هر دو اتفاق افتاد و من به قولم عمل کردم.»

فینال جام جهانی فوتبال ۲۰۲۶ همچنین برای نخستین بار در تاریخ این رقابت‌ها با اجرای برنامه‌ای ویژه در بین دو نیمه همراه بود؛ اجرایی که با حضور مدونا، شکیرا، گروه BTS و جاستین بیبر برگزار شد

منبع: دنیای تصویر

{$sepehr_key_232720}