برای جلوگیری از سرگیجه، این ویتامین‌ها را بخورید
به گزارش شهرآرانیوز،جدیدترین مطالعات دانشمندان دانشگاه علوم پزشکی سئول نشان می‌دهد؛ ۲ بار مصرف ویتامین دی و کلسیم در طول روز می‌تواند به میزان قابل توجهی از ابتلای افراد به سرگیجه جلوگیری کند.

جیسو کیم، استاد دانشگاه سئول در این رابطه گفت: تحقیقات ما نشان می‌دهد در افرادی که از "سرگیجه وضعیتی حمله‌ای خوش خیم" رنج می‌برند، مصرف ویتامین دی و کلسیم کم خطرترین و ساده‌ترین راه برای جلوگیری از وقوع سرگیجه است. این اقدام به ویژه برای کسانی که از کمبود ویتامین دی رنج می‌برند می‌تواند بسیار موثر باشد.

"سرگیجه وضعیتی حمله‌ای خوش خیم" عارضه‌ای است که در آن بیمار پس از حرکت سر یا تغییرات سریع وضعیتی، دچار سرگیجه موقت می‌شود. ۸۶ درصد کسانی که از این عارضه رنج می‌برند، فعالیت‌های روزانه شان مختل می‌شود و به دلیل این عارضه مجبور به مرخصی گرفتن از شغل خود هستند.

در این تحقیقات ۹۵۷ نفر که مبتلا به "سرگیجه وضعیتی حمله‌ای خوش خیم" بودند در کره جنوبی مورد بررسی قرار گرفتند. تحقیقات نشان داد بیمارانی که ۲۰ نانوگرم در میلی لیتر و ۵۰۰ میلی گرم کلسیم را دو بار در طول روز مصرف می‌کنند، بیش از ۲۵ درصد کمتر در سال دچار سرگیجه می‌شوند. همچنین این افراد ۴۵ درصد کمتر دچار شدت گرفتن بیماری در طول سال می‌شوند.

گفتنی است مصرف ویتامین دی حتماً باید با مشورت پزشک صورت گیرد، زیرا می‌تواند باعث آسیب کبدی شود.
 
منبع:همگردی