ترامپ تروریست در جمع خبرنگاران: برای دوره چهارم می‌آیم!

به گزارش شهرآرانیوز، دونالد ترامپ، رئیس دولت تروریستی آمریکا، شامگاه جمعه در مراسم شام سالانه انجمن خبرنگاران کاخ سفید، با گذاشتن کلاه «Trump ۲۰۲۸» بر سر، به شوخی اعلام کرد که قصد دارد برای «دوره چهارم» ریاست‌جمهوری نامزد شود.

ترامپ در سخنرانی حدود یک‌ساعته خود که با طنز، انتقاد از رسانه‌ها و حمله به رقبای سیاسی همراه بود، این اظهارنظر را مطرح کرد و باعث خنده حاضران شد.

این در حالی است که بر اساس متمم بیست‌ودوم قانون اساسی آمریکا، هیچ فردی نمی‌تواند بیش از دو بار به عنوان رئیس‌جمهور انتخاب شود. از این رو، ترامپ پس از دو دوره ریاست‌جمهوری خود، از سال‌های ۲۰۱۷ تا ۲۰۲۱ و ۲۰۲۵ تا ۲۰۲۹، امکان نامزدی دوباره در انتخابات ریاست‌جمهوری را ندارد.

ترامپ پیش از این نیز بار‌ها در سخنرانی‌ها و مصاحبه‌های خود به‌صورت طنز درباره حضور در «دوره سوم» یا ادامه حضور در قدرت سخن گفته بود، اما همزمان تأکید کرده بود که قانون اساسی آمریکا در این زمینه صریح است و اجازه نامزدی دوباره را به او نمی‌دهد.

{$sepehr_key_233885}