سخنگوی ارتش: زیرساخت‌های آمریکا در اربیل تقریبا به‌طور کامل نابود شده است | از پهپاد‌هایی پیشرفته‌تر از آرش ۲ استفاده می‌کنیم + فیلم

به گزارش شهرآرانیوز، امیر سرتیپ محمد اکرمی‌نیا شامگاه امشب، شنبه، سوم مرداد ۱۴۰۵، در برنامه تهران ۲۰ شبکه تهران، با تشریح نتایج عملیات‌های ارتش علیه اهداف آمریکایی در منطقه اظهار کرد: آسیب‌های جدی به پایگاه‌های آمریکا در کشور‌های مختلف وارد کردیم و بخش اعظم این پایگاه‌ها از نظر عملیاتی دیگر توان اجرای ماموریت‌های پیشین را ندارند.

وی افزود: به‌ویژه در اربیل عراق، تقریبا همه زیرساخت‌های آمریکایی‌ها از بین رفته و در نتیجه، گروه‌های ضدانقلاب نیز توان انجام عملیات ندارند.

سخنگوی ارتش جمهوری اسلامی ایران با اشاره به توانمندی‌های نظامی آمریکا تصریح کرد: البته آمریکایی‌ها از ظرفیت و تجهیزات نظامی گسترده‌ای برخوردار هستند و پایگاه‌های متعددی در منطقه، جنوب اروپا و حوزه مدیترانه در اختیار دارند و تلاش می‌کنند این ظرفیت‌ها را جایگزین کنند.

اکرمی‌نیا تاکید کرد: نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران آمادگی کامل دارند که در صورت ادامه جنگ، همانند گذشته عملیات‌های خود را ادامه دهند و این روند تا زمانی استمرار خواهد داشت که آمریکایی‌ها متوجه شوند با تجاوز نمی‌توانند اراده خود را به ملت ایران تحمیل کنند.

وی همچنین از به‌کارگیری نسل جدیدی از پهپاد‌های تهاجمی خبر داد و گفت: در پایان جنگ ۴۰ روزه از پهپاد‌های جدید نیز رونمایی کردیم که در صورت لزوم، مشخصات آنها بعدا منتشر خواهد شد.

سخنگوی ارتش خاطرنشان کرد: هم‌اکنون از پهپاد‌هایی پیشرفته‌تر از آرش ۲ استفاده می‌کنیم که از قدرت تخریب بیشتر، دقت بالاتر و برد عملیاتی طولانی‌تری برخوردار هستند، اما تاکنون مشخصات فنی آنها اعلام نشده است.

{$sepehr_media_2797187_640_360}

منبع: فارس

{$sepehr_key_234227}