تحقق ۱۰۰ درصدی برنامه‌ی واکسیناسیون هاری در خراسان رضوی

دکتر ناصر دربان‌مقامی در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز با اشاره به وضعیت عملیات کنترل بیماری هاری طی امسال در استان گفت: در مدت چهار ماه گذشته از سال جاری، برنامه واکسیناسیون پیش‌بینی شده در برابر بیماری هاری با موفقیت ۱۰۰ درصد محقق شده است.

وی با اشاره به آمار عملیاتی در این حوزه گفت: تاکنون ۴۴ هزار و ۷۰۰ قلاده سگ در سطح استان در برابر بیماری هاری واکسینه شده‌اند. وی افزود: هدف اصلی ما در سال جاری، واکسیناسیون ۸۵ هزار قلاده سگ صاحب‌دار در سراسر استان است که بر اساس برنامه‌های پیش‌بینی‌شده، عملیات انجام آنها با موفقیت در حال پیشروی است.

رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماری‌های دامی خراسان رضوی در خصوص وضعیت شیوع بیماری در استان بیان کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون، ۹ کانون بیماری هاری در استان شناسایی شده است که بر اساس بررسی‌های صورت گرفته، اکثر این موارد مربوط به وحوش بوده است.

دربان‌مقامی در پایان تاکید کرد: تداوم عملیات واکسیناسیون و پایش کانون‌های بیماری، کلید اصلی در کنترل این ویروس و پیشگیری از انتقال آن به انسان و سایر حیوانات است.

{$sepehr_key_234268}