تماشاگران اینجا مشتاق‌ترند | وحید آقاپور همراه با «روز‌های بی‌باران» روی صحنه تئاتر مشهد

شهرآرانیوز | کافه شهر: وحید آقاپور، امین بهروزی محمد صدیقی مهر، مریم داننده فرد، پردیس شیروانی هنرمندان شناخته شده این شب‌ها برای اجرای نمایش «روز‌های بی‌باران» از تهران به مشهد آمده‌اند؛ با اجرایی که پیش‌تر در پایتخت روی صحنه رفته و حالا در مواجهه با مخاطب مشهدی، تجربه‌ای تازه را رقم می‌زند.

وحید آقاپور از «اشتیاق بیشتر» تماشاگران مشهدی می‌گوید، از مواجهه‌ای زنده‌تر و دقیق‌تر، و نمایشی که بر یک موقعیت انسانی مشترک بنا شده: انتخاب.

در سوی دیگر، محمد صدیقی مهر از مخاطبانی می‌گوید که با دقت و فهم، نمایش را دنبال می‌کنند و از شهری که همچنان یکی از خاستگاه‌های مهم تئاتر ایران است؛ و امین بهروزی، کارگردان اثر، بیش از هر چیز بر «انسان» تأکید دارد؛ بر اینکه تئاتر، فراتر از جغرافیاست و آنچه روی صحنه می‌ماند، تجربه‌ای از عشق، انتخاب و زیستن است.

{$sepehr_key_235331}

{$sepehr_media_2801642_640_360}