معاون وزیر کار: مسابقات قرآن کارگران باید از تلاوت‌محوری به سمت ترویج فرهنگ قرآنی در محیط کار حرکت کند

به گزارش شهرآرانیوز، محمدهادی عسکری، امروز (۷ مرداد ۱۴۰۵) در آیین اختتامیه هفدهمین دوره مسابقات قرآن کریم ویژه جامعه کار و تولید کشور که در جوار حرم مطهر امام رضا (ع) برگزار شد، با بیان اینکه شرایط امروز کشور نیازمند مدیریت متمرکز و هم‌افزایی بیشتر در حوزه‌های مختلف است اظهار کرد: بخش‌های متعددی از فعالیت‌هایی که زیست شرافتمندانه مردم را مدیریت می‌کند در حوزه ماموریت‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی قرار دارد و جامعه کار و تولید از مهم‌ترین مخاطبان این مجموعه به شمار می‌رود.

توسعه فرهنگ قرآنی و کاربردی‌سازی مفاهیم قرآن در محیط کار

عسکری با تأکید بر ضرورت تقویت فعالیت‌های قرآنی در جامعه کار و تولید گفت: معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تلاش خواهد کرد با توجه به علاقه و ارتباط عمیق کارگران با مضامین بلند قرآن کریم راهبرد‌هایی برای ارتقای کیفیت و اثربخشی این مسابقات تدوین و اجرا کند.

وی افزود: توسعه فرهنگ قرآنی در زیست کار و تولید یکی از اولویت‌های اصلی ماست چراکه قرآن کتاب زندگی است و برای انسان امروز که با چالش‌ها و بحران‌های مختلف مواجه است راهکار و مسیر هدایت دارد.

{$sepehr_key_235412}

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ترویج تدبر در قرآن و کاربردی‌سازی مفاهیم آن در محیط کار را از مهم‌ترین محور‌های آینده این مسابقات دانست و تصریح کرد: باید از صرف توجه به تلاوت‌محوری عبور کنیم و به سمت تعمیم مضامین بلند قرآن، درونی‌سازی ارزش‌های قرآنی و نهادینه‌سازی آنها در فرهنگ کار و تولید حرکت کنیم.

شبکه‌سازی فعالان قرآنی و بهره‌گیری از ظرفیت جامعه کار و تولید

عسکری با اشاره به نقش سه‌جانبه‌گرایی میان کارگران، کارفرمایان و دولت در روابط کار اظهار کرد: کارگران شریف سرمایه‌های ارزشمند و مایه افتخار کشور هستند و کارفرمایان نیز در شرایط دشوار نشان داده‌اند که مسئولیت اجتماعی خود را نسبت به نیروی کار جدی می‌گیرند.

وی با اشاره به نقش کارفرمایان در حمایت از کارگران در شرایط بحرانی گفت: در دوره‌های دشوار نمونه‌هایی از مسئولیت‌پذیری اجتماعی کارفرمایان مشاهده شد به‌گونه‌ای که با وجود آسیب دیدن برخی بنگاه‌های اقتصادی تلاش کردند از تعدیل نیرو جلوگیری کرده و معیشت کارگران را حفظ کنند.

معاون وزیر کار ادامه داد: بهره‌گیری از آموزه‌های قرآن، هم‌افزایی فعالیت‌های قرآنی و توجه به مسئولیت‌پذیری می‌تواند زمینه‌ساز ارتقای بهره‌وری تولید و تعالی جامعه اسلامی باشد.

وی خاطرنشان کرد: باید از ظرفیت فعالان قرآنی جامعه کارگری به‌صورت ویژه استفاده کنیم و با شبکه‌سازی این افراد در جامعه کار و تولید استعداد‌های قرآنی موجود را شناسایی و به جامعه معرفی کنیم.

عسکری همچنین بر ضرورت نوآوری و مردمی‌سازی فعالیت‌های قرآنی با استفاده از فناوری‌های نوین تأکید کرد و گفت: این موضوع باید در برنامه‌ریزی برای دبیرخانه هجدهمین دوره مسابقات قرآن کریم کارگران کشور مورد توجه ویژه قرار گیرد.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد: آیین اختتامیه هفدهمین دوره مسابقات قرآن کریم کارگران کشور آغاز مسیری برای بازیابی هویت‌های اصیل موجود در جامعه کار و تولید، شناسایی ظرفیت‌ها و ترسیم افقی پرافتخار و مبتنی بر آرمان‌های ایران اسلامی باشد.

در پایان مراسم از برگزیدگان رشته‌های قرآنی این دوره از مسابقات تقدیر به عمل آمد.

{$sepehr_key_235413}