به گزارش شهرآرانیوز، محسن شریعتی امروز (۸ مردادماه)، در آیین رونمایی از ۲۵ دستگاه اتوبوس (۱۵ دستگاه اتوبوس جدید و ۱۰ دستگاه اتوبوس بازسازی شده) سازمان اتوبوسرانی مشهد اظهار کرد: امروز از ۱۳ اتوبوس با برند اسنا تولید تبریز، دو دستگاه اتوبوس ۱۸ و ۱۲ متری از شرکت نامیکران و ۱۰ دستگاه اتوبوس بازسازیشده رونمایی میکنیم و از امروز در اختیار شهروندان قرار میگیرد.
وی افزود: شهر مشهد در سازمان اتوبوسرانی مشهد به چهار منطقه تقسیم شده که با رونمایی از ابن اتوبوسها، ۶ دستگاه به هر منطقه اضافه میشود تا سرفاصله زمانی را کوتاه کند. اتوبوسهای خریداری شده عمدتا از محل اوراق مشارکت است.
{$sepehr_key_235468}
مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری مشهد بیان کرد: ماموریتهای سازمان اتوبوسرانی مشهد هیچ وقت تمامی ندارد. طی دو هفته گذشته مراسم تشییع پیکر رهبر شهید را داشتیم، روزی که مراسم تشییع تمام شد، ماموریت اربعین ما شروع شد که در حال حاضر ۷۰ دستگاه اتوبوس در مرز چذابه ۲۴ ساعته خدمات میدهند.
شریعتی ادامه داد: این ماموریت ۱۷ روز طول کشد. روزی که اتوبوسرانان ما برگردند، مراسم دهه آخر صفر را داریم تا شبانهروزی به زائران و مجاوران به صورت خاص خدمت دهیم.