تماس تلفنی پادشاه اردن با نخست‌وزیر انگلیس | تاکید بر تشدید تلاش‌های بین‌المللی برای احیای ثبات در منطقه

به گزارش شهرآرانیوز، عبدالله دوم امروز، شنبه، ۱۰ مرداد، از اندی برنهام، نخست‌وزیر جدید انگیس، تماس تلفنی دریافت کرد.

۲ طرف در این تماس تلفنی روابط دوجانبه و مهم‌ترین تحولات منطقه را بررسی کردند.

پادشاه اردن و نخست‌وزیر انگلیس همچنین به بررسی اوضاع منطقه پرداختند و عبدالله دوم بر ضرورت تشدید تلاش‌های بین‌المللی برای احیای ثبات در منطقه تاکید کرد.

وی اضافه کرد که اردن به اتخاذ اقدامات لازم برای حفظ امنیت، حاکمیت و سلامت شهروندانش ادامه خواهد داد.

عبدالله دوم همچنین ضرورت توقف تنش‌های خطرناک علیه فلسطینیان در کرانه باختری و قدس را مورد تاکید قرار داد.

رایزنی سران اردن و انگلیس درباره تحولات منطقه در حالی است که عراق سه‌شنبه شب و بامداد چهارشنبه گذشته هدف حملات تجاوزکارانه مشترک آمریکا و عربستان سعودی قرار گرفت.

سازمان حشدالشعبی (بسیج مردمی) عراق اعلام کرد که شماری از مقر‌های این سازمان در مناطق مختلف عراق هدف حملات ترویستی آمریکا و عربستان قرار گرفته است.

حشدالشعبی این حملات را تروریستی توصیف و اعلام کرد که در نتیجه آن، دست‌کم ۲۰ نفر شهید و ۳۲ نفر دیگر مجروح شده‌اند.

این سازمان تاکید کرد: ما این حملات را تشدید تنش‌های فوق‌العاده خطرناک، نقض صریح حاکمیت عراق و هدف قرار دادن نهاد‌های رسمی امنیتی کشور می‌دانیم.

منبع: ایرنا

{$sepehr_key_236075}