ترافیک نفتکش‌ها علی‌رغم صحبت‌های ترامپ در مورد صلح، همچنان ضعیف است

به گزارش شهرآرانیوز، داده‌های کپلر که توسط رویترز ذکر شده نشان می‌دهد که ۱۲ نفتکش از تنگه باب المندب عبور کردند. اکثر کشتی‌ها فرستنده‌های خود را روشن گذاشته بودند، به این معنی که سعی نمی‌کردند بدون شناسایی از تنگه عبور کنند. در همین حال، طبق داده‌های کپلر، در تنگه هرمز، تنها سه نفتکش روز دوشنبه عبور کردند که نسبت به هفت نفتکش در روز یکشنبه کاهش یافته است.

ادعا‌های ترامپ مبنی بر علاقه مجدد به مذاکرات صلح، در پایان هفته گذشته و تا این هفته، قیمت نفت را تحت فشار قرار داد، اما اوایل امروز قیمت‌ها جهت خود را تغییر دادند، زیرا معامله‌گران شروع به تردید در مورد صحت این ادعا‌ها و احتمال توافق صلح کردند. احتمالا پس از گزارش‌هایی مبنی بر اینکه فرماندهی مرکزی ایالات متحده به دنبال ایده‌های جدیدی در مورد چگونگی فشار بر ایران است، این تردید‌ها تقویت شده است.

این خبر که ابتدا توسط سی‌ان‌ان گزارش شد، به نقل از یک افسر سنتکام بود که پیامی به تحلیلگران نظامی ارسال کرده و گفته است: «ما به دنبال راه‌های خلاقانه و غیرمتعارف جدید برای فشار و تنبیه ایران هستیم.» این گزارش نشان می‌دهد که ارتش آمریکا لزوما برای صلح آماده نمی‌شود.

در همین حال، به نظر می‌رسد ایران با مسدود کردن مسیر‌های حیاتی تجارت انرژی، روی ایجاد درد اقتصادی برای آمریکا شرط بندی کرده است. این روش نیز مؤثر است، زیرا قیمت نفت بالاتر از آن چیزی است که ترامپ دوست داشت و قیمت بنزین تنها سه ماه قبل از انتخابات میان‌دوره‌ای به بالای ۴ دلار در هر گالن رسید.

روز دوشنبه، ترامپ از شرکت‌های بزرگ نفتی به دلیل «کسب درآمد بیش از حد» انتقاد کرد و به رسانه‌ها گفت: «وقتی به شرکتی نگاه می‌کنید که ۱۲ برابر سال قبل درآمد داشته است، باید مقداری از آن را به مردم بازگردانند» و افزود: «بهتر است قیمت خرده فروشی، قیمت مصرف کننده را کاهش دهند.»

{$sepehr_key_236786}