جزییات تازه از حادثه امروز در ایستگاه مترو فکوری مشهد + جزییات (۱۳ مرداد ۱۴۰۵)

به گزارش شهرآرانیوز؛ داوود همتیان اظهار کرد: در پی رخداد امروز در ایستگاه فکوری متروی مشهد، خوشبختانه این حادثه هیچ‌گونه تلفات جانی در پی نداشته است.

وی افزود: راهبر قطار از ناحیه پا دچار آسیب‌دیدگی جزئی شده و بلافاصله توسط نیرو‌های امدادی به مرکز درمانی منتقل شده است. بر اساس آخرین گزارش‌ها، وضعیت عمومی وی مساعد بوده و روند درمان ادامه دارد.

به گفته مدیرعامل شرکت بهره‌برداری قطارشهری مشهد، تمامی مسافران نیز در سلامت کامل هستند و هیچ آسیبی به آنان وارد نشده است. با رعایت الزامات ایمنی، استاندارد‌های بهره‌برداری و تمهیدات پیش‌بینی‌شده در شبکه متروی مشهد، این رخداد هیچ تأثیری بر ایمنی مسافران نداشته و خدمات‌رسانی نیز با رعایت کامل ضوابط ایمنی ادامه یافته است.

همتیان تصریح کرد: بررسی دقیق ابعاد و علت این رخداد توسط کارشناسان ذی‌ربط در حال انجام است و بر اساس ارزیابی‌های اولیه، تنها بخشی از تجهیزات دچار آسیب جزئی شده است. در حال حاضر، خدمات‌رسانی در ایستگاه فکوری و سراسر شبکه متروی مشهد طبق روال عادی ادامه دارد.

وی خاطرنشان کرد: از شهروندان درخواست می‌شود اخبار مربوط به این موضوع را صرفاً از منابع رسمی و معتبر دنبال کرده و از توجه به شایعات یا انتشار اخبار تأییدنشده خودداری کنند.