آماده‌باش پایانه‌های مسافربری شهرداری مشهد برای خدمت‌رسانی در دهه آخر صفر (۱۶ مرداد ۱۴۰۵)

به گزارش شهرآرانیوز، سیدجعفر شمس اظهار کرد: پیش‌بینی می‌شود در ایام پایانی صفر امسال شاهد افزایش ۱۵ تا ۲۰ درصدی ورود و خروج زائر از طریق پایانه‌های مسافربری شهرداری مشهد باشیم.

وی تصریح کرد: در کنار فضاسازی برای توقف اتوبوس‌ها نیز در این ایام، پیش‌بینی فضای پارک اضطراری و هماهنگی لازم با پلیس‌راه برای تقویت نیروی انسانی درراستای همکاری در کاهش ترافیک پایانه انجام شده است.

شمس ادامه داد: محلی برای استقرار میز خدمت نهاد‌های خدمت‌رسان در پایانه‌ها به‌ویژه پایانه مسافربری امام رضا (ع) انجام و عملیاتی شده است.

وی خاطرنشان کرد؛ اجرای طرح ترافیکی و تمهیدات ویژه برای بازگشایی درب‌های خروجی اضطراری در ایام خاص و پیش‌بینی فضای اسکان موقت با ظرفیت ۴۰۰ برای دهه آخر صفر است. 

شمس افزود: برگزاری مراسم زیارت عاشورا، برپایی چندین موکب برای پذیرایی از زائران در ورودی و خروجی پایانه مسافربری امام رضا (علیه السلام)، برپایی استودیو رادیو خبر برای اطلاع‌رسانی خدمات به زائران در پایانه مسافربری امام رضا (علیه السلام) و ثبت روزانه اطلاعات و آمار در پایگاه‌های اطلاع‌رسانی بخشی دیگر از فعالیت‌های سازمان در این ایام خواهد بود.

{$sepehr_key_237423}