زنگنه: شورای ملی زعفران به جای حمایت، کشاورزان را می‌ترساند | زعفران‌کاران به شایعات توجه نکنند!

محسن زنگنه، نماینده مردم تربت حیدریه در مجلس شورای اسلامی و رئیس کمیسیون ویژه حمایت از تولید مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز در واکنش به اظهارات رئیس شورای ملی زعفران درباره پیش‌بینی تولید بیش از ۵۰۰ تن زعفران در سال جاری، نسبت به طرح چنین برآورد‌هایی در آستانه فصل برداشت این محصول انتقاد کرد.

زنگنه اظهار کرد: هرچه به ایام فصل برداشت زعفران نزدیک‌تر می‌شویم، متأسفانه شورای ملی زعفران که باید حامی زعفران باشد، چنین اظهارنظر‌هایی می‌کند تا کشاورزان را بترساند و آنها را مجبور کند زعفران خود را حتی قبل از برداشت و به صورت کلی بفروشند.

وی افزود: برآورد ما این است که به دلیل بارندگی‌هایی که انجام شده، احتمالاً ۳۰ یا ۴۰ درصد افزایش برداشت محصول نسبت به سال گذشته داشته باشیم. با این افزایش برداشت، تازه به محصول دو سال قبل می‌رسیم؛ بنابراین این‌طور نیست که با یک محصول اضافه مواجه باشیم.

نماینده مردم تربت حیدریه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به وضعیت بازار زعفران ادامه داد: بازار‌ها کاملاً تشنه هستند. ضمن اینکه ما از حدود دو ماه پیش نیز اقدامات خود را برای حمایت از زعفران در فصل برداشت آغاز کرده‌ایم.

حمایت از زعفران‌کاران در سال‌های گذشته ادامه داشته است

زنگنه با اشاره به حمایت‌های انجام‌شده از زعفران‌کاران در سال‌های اخیر گفت: زعفران اکنون قیمت بسیار خوبی دارد. توصیه ما به زعفران‌کاران عزیز این است که به هیچ عنوان زعفران خود را جلوتر از فصل برداشت نفروشند. حتماً زعفران را خودشان پاک کنند و زعفران پاک‌شده را به بازار بیاورند.

رئیس کمیسیون ویژه حمایت از تولید مجلس شورای اسلامی ادامه داد: ما از همین الان با وزارت کار، وزارت صمت و سازمان بورس صحبت کرده‌ایم و در حال حاضر تمهیدات لازم را برای حمایت از زعفران در فصل برداشت انجام داده‌ایم.

زنگنه تأکید کرد: هیچ جای نگرانی نیست و زعفران‌کاران به این حرف‌ها و شایعات به هیچ عنوان توجه نکنند.

{$sepehr_key_237607}