تعطیلی میادین بار مرکزی مشهد در سه روز پایانی هفته + علت

به گزارش شهرآرانیوز، این اتحادیه در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: با توجه به نتیجه نظرسنجی انجام شده و نظر بیشتر فعالان در صنف بارفروشان، تمامی میادین بار در روز‌های چهارشنبه و پنجشنبه در سطح شهر مشهد تعطیل خواهند بود.

این اتحادیه علت این تعطیلی را همزمانی با ایام رحلت حضرت رسول اکرم (ص) و شهادت امام حسن (ع) در روز چهارشنبه ۲۱ مرداد ماه و پنجشنبه شهادت امام رضا (ع) در روز پنجشنبه ۲۲ مرداد ماه اعلام کرد.

اتحادیه بارفروشان مشهد در پایان تاکید کرد: لطفا تمامی همکاران برنامه ریزی لازم در خصوص خرید، فروش و حمل بار را انجام دهند.

همچنین به موکب‌داران، شهروندان و زائران بارگاه منور رضوی توصیه می‌شود با توجه به تعطیلی میادین بار در سطح مشهد، جهت خرید اقلام مصرفی مورد نیاز میوه و تره بار از میادین بار، برنامه ریزی لازم را داشته باشند.

روز جمعه نیز میادین بار مرکزی تعطیل هستند.

{$sepehr_key_238265}