رئیس کمیسیون حقوقی، املاک و قرارداد‌های شورای اسلامی شهر مشهد: امسال حضور زائرین پیاده نسبت به سنوات قبل افزایش داشته است

به گزارش شهرآرانیوز، سید ابراهیم علیزاده امروز (۲۰ مردادماه)، در حاشیه بازدید از مواکب استقبال از زائر دهه آخر صفر ضمن عرض تسلیت ایام اظهار کرد: در دهه آخر صفر زائرین زیادی از اقصی نقاط استان، کشور و حتی جهان اسلام به مناسبت شهادت امام رضا (ع) در مشهد حضور پیدا می‌کنند.

وی افزود: سعی و تلاش ما این بوده که شرایط را برای همه زائرین و مجاورین فراهم کنیم تا بتوانند زیارتی با آرامش و راحتی داشته باشند. یکی از اقدامات این بوده که زیرساخت‌های مواکب در مسیر‌های منتهی به حرم از ورودی‌های شهر با شرایط مناسب فراهم شود.

رئیس کمیسیون حقوقی، املاک و قرارداد‌های شورای اسلامی شهر مشهد با بیان اینکه تلاش ما این است ایستگاه‌های استقبال از زائر با مشارکت مردم برپا شود، عنوان کرد: ۹۰ درصد مواکب و ایستگاه‌های استقبال از زائر مردمی است و ما به تعداد کمی در حوزه زیرساخت‌ها کمک کردیم. هر زمان مردم حضور داشتند، کار بهتر و با کیفیت بیشتری انجام شده است.

{$sepehr_key_238611}

علیزاده بیان کرد: امسال حضور زائرین پیاده نسبت به سنوات قبل بیشتر بوده که یکی از دلایل آن تشییع پیکر مطهر قائد شهید امت در جوار بارگاه علی بن موسی الرضا (ع) است. تلاش ما این بوده که زائرین به راحتی بتوانند به زیارت بپردازند.

وی با اشاره به بهره‌برداری از ایستگاه بسیج خط سه قطار شهری تصریح کرد: یکی از کار‌های بسیار ارزشمند این دوره راه‌اندازی فاز یک خط سه قطار شهری و مسافرگیری در مهم‌ترین ایستگاه آن یعنی ایستگاه بسیج خط سه قطار شهری بود، با این اقدام خط یک به خط سه متصل شد.

رئیس کمیسیون حقوقی، املاک و قرارداد‌های شورای اسلامی شهر مشهد ادامه داد: با این اقدام زائران می‌توانند از اقصی نقاط شهر مشهد به راحتی به حرم مطهر مشرف شوند. با توجه به اینکه در میدان بسیج در شرایط ازدحام امکان تردد اتوبوس نیست، ایستگاه بسیج می‌تواند شرایط بسیار خوبی را برای تردد فراهم کند. علاوه بر این شرایط برای اسکان زائران در دورترین نقاط هم فراهم شده است.