تاخیر در واریز پول سهام عدالت همچنان ادامه دارد | آقای وزیر لطفا پیگیر باشید!

به گزارش شهرآرانیوز، مردم می‌خواهند بدانند آیا اطلاعات کاربری آن‌ها مشکل دارد که هنوز بعد ۱۰۰ روز پولی دریافت نکرده‌اند یا این تاخیر به این دلیل است که کارگزاری‌ها دست نگه داشته‌اند تا ارزش سهام عدالت بیشتر شود و بعد آن را بفروشند.

 

از همان هفته دوم خرداد ماه مشکلات مردم آغاز شد. اما مرجعی برای رسیدگی وجود نداشته و هنوز هم ندارد. بانک‌ها و کارگزاری‌ها مدام می‌گویند بخش عمده سهام عدالت فروخته و پول آن واریز شده و اگر کسی پولی نگرفته، حتما مشکلی وجود دارد.

 

مردم، اما نمی‌دانند از کجا باید در جریان مشکل قرار بگیرند. مدیران کارگزاری‌ها گاهی راهکاری می‌دهند، اما دارندگان سهام عدالت همه راه‌ها را رفته‌اند و بعد از سه ماه انتظار و پاسکاری میان بانک و کارگزاری و سایت‌های مختلف کاملا درمانده شده‌اند. آن‌ها به مرجعی برای پاسخگویی نیاز دارند.

 

یا پیامکی که به آن‌ها اطمینان خاطر بدهد که مشکلی وجود ندارد و این تاخیر به دلیل کاهش ارزش سهام عدالت است و به محض افزایش ارزش آن، واریز‌ها آغاز می‌شود.

 

نکته جالب این است که نه آن خدمات به مردم ارائه می‌شود و نه حتی پیامکی برای آن‌ها ارسال می‌شود. آن هم در شرایطی که مدیران کارگزاری مدام تاکید می‌کنند پول اکثر دارندگان سهام عدالت واریز شده و فقط تعداد محدودی در صف انتظارند. حال باید دید چرا در عرض سه ماه نتوانسته‌اند مشکل این تعداد محدود را حل کنند؟

 

این سوالی است که بدون پاسخ مانده است. مدیران می‌گویند مردم باید جواب را از طریق شماره‌هایی که مدام اعلام می‌کنند، دریافت کنند. آنچه در ادامه می‌آید تجربه افراد از تماس با شماره‌هایی است که اعلام شده است:

 

شماره همیشه مشغول آقای وزیر

«نمیدانم کجا شکایات کنم بعد از هشتاد روز بخدا هیچکس جوابگوی بنده نیست. امروز زنگ زدم به کارگزاری بانک صادرات اون میگه مشکلت دست من نیست. یه شماره داد زنگ زدم اطلاعات را وارد کرد گفت دست ما نیست. زنگ بزن به وزیر! شماره اعلامی وزیر دارایی همیشه مشغوله.»

 

«بانک ملت شد سه ماه حداقل اون دکمه انصراف را بزن ۱۱ خرداد تا الان. شماره وزیر هم که هیچی»

 

«وزیر اقتصاد یک شماره داده و رفت آن هم اشتباهی»

 

«چهار بار توی سایت ارتباط مستقیم با وزیر شکایت خودم را مبنی بر واریز نکردن پول فروش سی درصد از سهام عدالت ثبت کردم، اما متآسفانه پیگیری نشد.»

 

«آقای وزیر من دو ماه بیشتره که بانک ملت درخواست فروش دادم، ولی هنوز خبری نیست بانک هم رفتم میگه دولت فروخته، ولی به بانک واریز نکرده شماره‌ای هم که گذاشتین شبانه روز اشغاله.»

 

«هفتاد روزه سهامم رو فروختم هیچ پولی به حسابم واریز نشده. هر چی هم تماس میگیرم اشغال هست شماره‌ای که اعلام کردین.»

 

تماس بی‌پاسخ با کارگزاری‌ها

«کارگزاری کیان زنگ زدم میگه از پول خبری نیست دو ماهه. دو تا عمل هم دارم. این شماره‌ها هم الکیه خودتون وخسته نکنید.»

 

«بانک انصار ناظر این شماره‌ای که دادی کلا اشغاله.»

 

«کارگزاری بانک ملی دوساعت هم پشت خط بمونی جوابگو نیست فقط باید روزی ده بیست هزار تومن شارژ بخری زنگ بزنی دوساعت پشت خط انتظار بمونی آخرش هم جواب نمیدن»

 

«بانک صادرات به هیچ وجه پاسخگو نیست. گوشی را هم بر نمی‌دارند. برای من نوشته «درخواست فروش گروهی زده اید» در حالی که من نمی‌دانم حتی این یعنی چه.»

 

«این شماره‌ها همش الکیه انقد توصف انتظار میمونی تاشارژ گوشیتو بخورن بعدشم قطع میشه یا نهایتا میری تو صف انتظار و کسی جواب نمیده.»

 

«سه ماهه مردم دارن میگن سپه شماره الکی میزاره تایم اداری مشغول میزنه بعد تایم هم میگه مهلت پاسخگوی تمام شده»

 

«آگاه که تلفن و‌ایمیل جواب نمیده وسفارش باز هم نمیفروشه. یه ماهه سفارش باز دارم و فروش نرفته»

 

بفرمایید شما زنگ بزنید

«رسانه محترم شما خودتون‌ی تماس بگیرین با کارگزاری‌ها با سه تا شماره سپه میبینین ک همش الکیه»

 

«کاش یکی از مقامات یبار به این شماره‌ها زنگ میزد که ببینه واقعا این‌ها راه ارتباطیه یا نه. بعد بدن دست مردم. این راه‌هایی که شما معرفی کردی ما سه ماهه تست میکنیم و جوابی نگرفتیم»

 

«اصلا فرض که جواب دادن. می‌دونید به من چی گفتن صبر کنید انشاله تو روزای اینده واریز میشه سه ماهه اینو گفته.»

 

«سایت تجارت‌نیوز ما که زنگ میزنیم کسی جواب نمیده. شما بزنید بلکه یکی جواب شما را بده.»

 

احتمالا بعد از سه ماه انتظار و سردرگمی وقت آن رسیده باشد که یک نهاد مشخص پاسخگویی واقعی به مشکلات دارندگان سهام عدالت را بر عهده بگیرد و آن را حل کند.

 

در لینک زیر راه ارتباطی ۱۵ کارگزاری با سهامداران اعلام شده است. شما هم تجربه خود از تماس تلفنی با کارگزاری‌ها یا حضور به بانک‌ها را برای ما ارسال کنید.

آخرین اخبار درباره سهام عدالت را در شهرآرانیوز بخوانید.

منبع: تجارت نیوز