چوب حراج میلان بر سر ستاره پرتغالی

به گزارش شهرآرانیوز، هیچ همبستگی ملی میان این دو هموطن وجود ندارد. آموریم در تور استرالیا برخورد خوبی با لیائو 27 ساله داشت و در بازی‌های دوستانه مقابل اینتر و چلسی او را در پست دلخواهش به کار گرفت.

در ابتدا به نظر می‌رسید روابط در حال بهبود است، اما آموریم به دلایل فنی و انضباطی تمایلی به ادامه همکاری ندارد. از نظر تاکتیکی، سبک بازی لیائو، مانند عدم تمایل به حرکت در فضاهای فشرده و نیم‌فضاها، با فلسفه بازی آموریم همخوانی ندارد. علاوه بر این، رفتارها و تمایل علنی لیائو برای جدایی، او را به یک عامل منفی در رختکن تبدیل کرده است.

گاتزتا نوشته، این تصمیم به وکلا و نمایندگان لیائو ابلاغ شده و قرار است در روزهای آینده جری کاردیناله در جلسه‌ای وضعیت را برای او شفاف کند. میلان برای تسهیل این انتقال، قیمت بازیکن را از ۵۰ تا ۶۰ میلیون یورو به ۴۰ تا ۴۵ میلیون یورو کاهش داده است. گالاتاسرای که پیش از این پیشنهادی ۳۵ میلیونی ارائه کرده بود، حقوق سالانه ۱۲ میلیون یورویی با پاداش را به لیائو پیشنهاد داده است.

با این حال، لیائو که رویای بازی در لیگ برتر انگلیس را در سر دارد، تمایل کمتری به حضور در ترکیه نشان می‌دهد و در صورت نرسیدن پیشنهاد از انگلیس، ترجیح می‌دهد در میلان بماند.

با توجه به زمان کوتاه باقی‌مانده تا پایان پنجره نقل‌وانتقالات، کاردیناله سعی خواهد کرد او را برای پذیرش پیشنهادها متقاعد کند. اگر در نهایت پیشنهادی نرسد و لیائو بماند، آموریم مجبور خواهد بود راهی برای استفاده از او پیدا کند.