آمادگی کامل تیم فوتبال خاتون بم برای حضور در لیگ قهرمانان زنان آسیا

به گزارش شهرآرانیوز؛ مرحله مقدماتی لیگ قهرمانان زنان آسیا ۲۷-۲۰۲۶ از امروز، بیست‌وششم مرداد، تا یکشنبه، اول شهریور، به‌صورت متمرکز و به میزبانی دوشنبه تاجیکستان برگزار می‌شود و خاتون بم، قهرمان فوتبال زنان ایران و تنهانماینده کشورمان در این رقابت‌ها، در گروه E با تیم‌های زسکادوشنبه تاجیکستان، النصر عربستان و اتحاد اردن هم‌گروه است.

در ترکیب نماینده ایران دو چهره خراسانی به نام‌های سمانه چهکندی و سارا دیدار نیز حضور دارند که امروز از ساعت۱۸:۳۰ به مصاف زسکادوشنبه تاجیکستان می‌روند و سپس برابر النصر عربستان و اتحاد اردن قرار خواهند گرفت.

سارا دیدار، ملی‌پوش جوان خراسانی، در این دوره کاپیتان خاتون بم است که در نشست خبری پیش از دیدار این تیم برابر زسکا در لیگ قهرمانان زنان آسیا حاضر شد و از آمادگی کامل نماینده ایران برای حضور در این رقابت‌ها خبر داد.

دیدار با اشاره به روند آماده‌سازی خاتون بم گفت: خدا را شکر دوره تمرینی بسیار خوبی را پشت‌سر گذاشتیم و با آمادگی کامل وارد مسابقات شده‌ایم. این نخستین تجربه ما در این سطح نیست و تجربه حضور در مسابقات آسیایی را داریم. آمده‌ایم تا بار دیگر با عملکردمان کیفیت و جایگاه زنان ایرانی را در فوتبال آسیا نشان دهیم.

وی افزود: تجربه زیادی از بازی مقابل زسکادوشنبه تاجیکستان نداریم، اما تمرکز اصلی ما بر این است که دستورات کادرفنی را تا حد امکان در زمین اجرا کنیم و به نتیجه‌ای که نیاز داریم برسیم.

{$sepehr_key_240012}

دیدار که پیش از این در رقابت‌های کافا در رده‌های مختلف ملی مقابل تیم‌های تاجیکستانی به میدان رفته است، درباره شناخت خود از فوتبال این کشور گفت: من در رده‌های سنی مختلف و در مسابقات کافا مقابل تیم‌ملی تاجیکستان بازی کرده‌ام، اما این تجربه به‌تنهایی کافی نیست.

او در ادامه با تأکید بر احترام به حریف افزود: برای زسکا احترام قائلیم و می‌دانیم باید با حداکثر توان مقابل این تیم بازی کنیم. هدف ما روشن است؛ می‌خواهیم از این گروه صعود کنیم و به مرحله بعد لیگ قهرمانان زنان آسیا برسیم.