افزایش مشکلات سلامتی ترامپ به روایت رسانه‌های آمریکایی | از کبودی پوست و تورم پا‌ها تا اضافه‌وزن ۱۰ کیلویی

به گزارش شهرآرانیوز، واشنگتن‌پست شامگاه یکشنبه، اول شهریور، نوشت: دونالد ترامپ به دلیل کبودی دست‌ها، تورم مچ پا و خواب‌آلودگی ظاهری و همچنین سوالات دیگری در مورد سلامتی‌اش مورد بررسی دقیق قرار گرفته است.

این رسانه آمریکایی تاکید کرد: برخی پزشکان گفته‌اند نگران خطر دیگری هستند؛ اضافه‌وزن و ۲۳ پوندی (۱۰ کیلوگرم) که ترامپ ممکن است از زمان آخرین مبارزات انتخاباتی خود برای ریاست‌جمهوری تاکنون به‌دست آورده باشد.

اسکات کاهان، مدیر مرکز ملی وزن و تندرستی و پزشک دانشگاه جورج واشنگتن، گفت: ما می‌دانیم که چاقی یک عامل خطر قوی برای بسیاری از مشکلات سلامتی و همچنین ناتوانی زودرس و مرگ است. رسیدگی به چاقی برای محافظت از سلامت رئیس‌جمهور باید در اولویتی مشابه تضمین حفاظت‌های سرویس مخفی برای زندگی او باشد.

{$sepehr_key_241913}

پزشکان کاخ سفید گفته‌اند که به ترامپ که علاقه‌اش به فست‌فود و بیزاری‌اش از ورزش شدید را پنهان نکرده است، توصیه کرده‌اند که بر کاهش وزن، بهبود رژیم غذایی و فعالیت بدنی مداوم تمرکز کند. پزشکان خارج از کاخ سفید نیز این موضوع را به‌طور مستقیم‌تری بیان می‌کنند: اگر رئیس‌جمهور ۸۰ ساله دور کمر خود را کاهش دهد، ایمن‌تر خواهد بود.

رونی جکسون که در دوره اول ریاست‌جمهوری ترامپ به عنوان پزشک او خدمت می‌کرد، در خاطرات خود در سال ۲۰۲۲ نوشت: من به او گفتم که می‌تواند در رژیم غذایی خود بهتر عمل کند و اگر ورزش کند و کمی وزن کم کند، کمی سالم‌تر خواهد بود، اما گذشته از این، او برای سن خود در وضعیت فوق‌العاده‌ای قرار دارد.

واشنگتن‌پست نوشت: در اوت ۲۰۲۳، زمانی که او در جورجیا به دلیل پرونده دخالت در انتخابات متهم شد، در پرونده ترامپ وزن او ۲۱۵ پوند ذکر شده بود. طبق گزارش پزشکی منتشر شده توسط کاخ سفید، وزن او در ماه مه امسال ۲۳۸ پوند بود.

کاخ سفید هنوز اظهار نظری در این باره انجام نداده است.

منبع: ایسنا