کاماوینگا جانشین احتمالی فرناندز؟

به گزارش شهرآرانیوز، چلسی در حال بررسی یک اقدام دیرهنگام برای جذب کاماوینگا است. تاک اسپورت مدعی شده است که آبی‌ها پس از رد شدن سه پیشنهادشان برای الکس اسکات از بورنموث، تمرکز خود را روی این هافبک فرانسوی گذاشته‌اند. بورنموث به طور قاطع به این باشگاه لندنی اعلام کرده که این بازیکن ۲۳ ساله تا پیش از پایان مهلت نقل و انتقالات فروشی نیست. گفته می‌شود بالاترین پیشنهاد چلسی برای اسکات به ۶۸ میلیون پوند رسیده است و همین موضوع ژابی آلونسو را مجبور کرده به دنبال گزینه دیگری باشد.

از زمانی که ژوزه مورینیو هدایت رئال مادرید را بر عهده گرفته، شایعات زیادی درباره جدایی کاماوینگا از سانتیاگو برنابئو مطرح شده است. منچستریونایتد نیز پیش از این به جذب این هافبک علاقه‌مند بود، اما در نهایت کارلوس بالبا را از برایتون به خدمت گرفت. آلونسو به شدت به دنبال تقویت خط میانی تیمش است و آینده انزو فرناندز همچنان نامشخص به نظر می‌رسد. این بازیکن ۲۵ ساله در ابتدای تابستان به صراحت اعلام کرده بود که می‌خواهد استمفوردبریج را ترک کند، هرچند انتقال رؤیایی او به رئال مادرید در نهایت منتفی شد.

{$sepehr_key_242444}

با این حال، فرناندز همچنان ممکن است در هفته پایانی نقل و انتقالات جدا شود. منچسترسیتی و انزو مارسکا، سرمربی سابق چلسی، به شدت خواهان جذب او هستند. مارسکا پس از جدایی رودری از سیتی و انتقال ۶۵ میلیون پوندی او به بارسلونا، به دنبال یک جانشین در سطح جهانی برای این بازیکن است. سیتی همچنان جذب فرناندز را دنبال می‌کند، هرچند آماده می‌شود ۸۶ میلیون پوند برای ایوب بوعدی، ملی‌پوش مراکشی، هزینه کند.

چلسی در حال حاضر به طور فعال به دنبال فروش فرناندز نیست. این باشگاه به تمام طرف‌های علاقه‌مند اعلام کرده که ارزش این هافبک را ۱۲۰ میلیون پوند تعیین کرده است. با وجود این موضع قاطع، مدیران این باشگاه در حال آماده‌سازی برنامه‌های جایگزین هستند تا در صورت جدایی دیرهنگام این ستاره خط میانی‌شان، غافلگیر نشوند. در کنار کاماوینگا، چلسی فهرستی از گزینه‌های جایگزین را نیز زیر نظر گرفته است.

آدام وارتون، ستاره کریستال پالاس، به همراه مانو کنه، هافبک رم، نیز در این فهرست قرار دارند. هر دو بازیکن پس از عملکرد‌های درخشانشان در فصل گذشته با توجه زیادی از سوی باشگاه‌های بزرگ رو‌به‌رو شده‌اند.