وزیر علوم: تعداد خوابگاه‌های متاهلی در دولت سیزدهم ۲.۵ برابر شده است

به گزارش شهرآرانیوز، حسین سیمایی‌صراف، پنجم شهریورماه، در آیین آغاز عملیات اجرایی احداث بلوک ۲ مجتمع مسکونی دانشجویان متأهل (پردیس زندگی) در دانشگاه فردوسی مشهد و در جمع خبرنگاران با اشاره به افزایش خوابگاه‌های متأهلی اظهار کرد: مطمئناً امکانات ما به اندازه نیاز نیست؛ هم خوابگاه مجردی و هم خوابگاه متأهلی کم داریم. شاید اگر اشتباه نکنم، در کشور نهایتاً حدود ۴۰۰ واحد خوابگاه متأهلی داشتیم.

وی افزود: در سال اول و تقریباً تا نیمه‌های سال دوم، ۱۰۰۰واحد خوابگاه متأهلی را تحویل دادیم. سال گذشته که برای بازدید از این خوابگاه آمدم، فقط یک اسکلت ناقص و آهنی بود، اما اکنون می‌بینید که تا مهرماه حتماً تحویل داده خواهد شد.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: این مجموعه ۲۸ واحدی است و یک مجموعه ۶۸ واحدی نیز جلوتر قرار دارد که آن هم حدود ۴۰ تا ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد؛ در حالی که نسبت به سال گذشته که پیشرفت آن صفر بود، اکنون به این میزان رسیده است.

سیمایی‌صراف خاطرنشان کرد: ما همت خود را در راستای قانون جوانی جمعیت گذاشته‌ایم و با اعتقاد به اینکه کاهش نرخ رشد جمعیت در ایران تکان‌دهنده است، امیدواریم با سیاست‌های تشویقی، از جمله تأمین مسکن و مسکن ملی و همچنین تأمین خوابگاه متأهلی، بتوانیم وضعیت بهتری پیدا کنیم.

وی درباره ساخت مسکن دانشگاهیان، شامل مسکن استادان و کارکنان، اظهار کرد: حدود ۱۰ دانشگاه و وزارت علوم وظیفه خود را انجام داده‌اند، یعنی زمین لازم را اختصاص داده‌اند. تمام مراحل اداری طی شد و به مرحله تحویل رسید و زمین را تحویل دادیم.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری افزود: غیر از این ۱۰ دانشگاه، حدود ۳۳ دانشگاه دیگر نیز در مراحل تهیه زمین و تحویل آن به متقاضیان، اعم از استادان و کارکنان، هستند. در مجموع، با این ۱۰ دانشگاه، طرح مسکن در ۴۳ دانشگاه آغاز شده است.

سیمایی‌صراف عنوان کرد: بقیه دانشگاه‌ها را نیز در حال پیگیری هستیم. بیشتر دانشگاه‌های تهران مشکل زمین دارند، اما برای آنها نیز در دو نقطه تهران در حال گفت‌و‌گو هستیم تا ان‌شاءالله بتوانیم زمین لازم برای احداث مسکن را تأمین کنیم.

{$sepehr_key_243016}