آغاز بازرسی از بانک مصری در امارات

به گزارش شهرآرانیوز، بانک مرکزی امارات فقط ۹ ساعت پس از اقدام آمریکا در تحریم یک بانک مصری، در بیانیه‌ای از آغاز بازرسی از فعالیت شعبه بانک مصر در این کشور خبر داد.

وزارت خزانه‌داری آمریکا پیشتر مدعی شد که شعبه امارات بانک مصر از ژانویه ۲۰۲۴ تا ژوئن ۲۰۲۶ حدود ۱.۸ میلیارد دلار تراکنش برای ۱۰۳ شرکت پردازش کرده که احتمال ارتباط آنها با شبکه‌های مالی ایران وجود دارد.

بانک مرکزی امارات در همین خصوص اعلام کرد: همزمان گزینه‌های قانونی درباره وضعیت این بانک را بررسی می‌کند؛ در حالی که بانک مصر تاکید دارد خدمات شعبه امارات بدون وقفه ادامه خواهد یافت و این پرونده را از مسیر حقوقی با مقامات آمریکایی پیگیری می‌کند.

بانک مرکزی مصر نیز تصریح کرد: دامنه این اقدام صرفا به معاملات دلاری شعبه امارات محدود است و سایر شعب و بانک‌های مصری را دربر نمی‌گیرد.

منبع: فارس

{$sepehr_key_243507}