به گزارش شهرآرانیوز، جشن میلاد پیامبر اعظم (ص) در حرم امام علی (ع) با برپایی سفره اطعام برای ۴ هزار زائر همراه شد؛ برنامهای که امسال با تمرکز بیشتر بر حضور بانوان برگزار شد و در کنار آن، برای حدود هزار و ۵۰۰ نفر دیگر در اطراف حرم نیز اطعام انجام گرفت.
همزمان با میلاد پیامبر اعظم (ص)، سفره اطعام در صحن حضرت زهرا (س) حرم امام علی (ع) برپا شد و خادمان حرم علوی میزبان هزاران زائر بودند. بر اساس اعلام یکی از خادمان حرم به نام سید محمود، امسال سفره میلاد پیامبر (ص) برای ۲۵۰۰ بانوی زائر و ۱۵۰۰ آقا در صحن حضرت زهرا (س) گسترده شد.
سید محمود از خادمان حرم علوی درباره این برنامه گفت: «امسال سفره میلاد پیامبر (ص) برای ۲۵۰۰ بانوی زائر و ۱۵۰۰ آقا در صحن حضرت زهرا (س) برپا شد.»
این برنامه در مقایسه با سال گذشته با افزایش تعداد زائران همراه بود. سال گذشته همزمان با میلاد پیامبر اعظم (ص)، سفره اطعام برای ۲ هزار نفر در صحن حضرت زهرا (س) پهن شده بود و زائران از غذای تبرکی حرم امام علی (ع) بهرهمند شدند.
{$sepehr_key_243724}
امسال در برنامه اطعام میلاد پیامبر (ص)، حضور و مشارکت بانوان مورد توجه بیشتری قرار گرفت. بر همین اساس، از مجموع ۴ هزار نفری که در صحن حضرت زهرا (س) اطعام شدند، ۲۵۰۰ نفر بانوان زائر و ۱۵۰۰ نفر آقایان بودند.
علاوه بر این، اطعام برای حدود هزار و ۵۰۰ نفر دیگر در اطراف حرم امام علی (ع) نیز انجام شد تا دامنه پذیرایی از زائران و مجاوران حرم علوی گستردهتر شود.
جشن میلاد پیامبر اعظم (ص) در حرم امام علی (ع) تنها به برپایی سفره اطعام محدود نشد. پس از برگزاری سفره میلاد، میان زائران حرم علوی کیک و شیرینی نیز توزیع شد تا این مراسم با پذیرایی از زائران همراه باشد.
به این ترتیب، برنامه اطعام میلاد پیامبر (ص) در حرم امام علی (ع) امسال با افزایش شمار افراد پذیراییشده نسبت به سال گذشته و توجه ویژهتر به حضور بانوان برگزار شد و در مجموع، علاوه بر ۴ هزار نفر در صحن حضرت زهرا (س)، حدود هزار و ۵۰۰ نفر دیگر در اطراف حرم نیز از اطعام این مراسم بهرهمند شدند.
منبع: فارس