وزیر کشور با تاکید بر اهمیت سفر پزشکیان به قرقیزستان: این سفر در حل مسائل امنیتی با کشور‌های منطقه اثرگذار است

به گزارش شهرآرانیوز، اسکندر مومنی از همراهان رئیس‌جمهوری در سفر به قرقیزستان امروز (۹ شهریور) در گفت‌وگویی پیش از آغاز این سفر، اظهار کرد: نگاه ایران، چندجانبه‌گرایی و حضور موثر و فعال در این نشست‌هاست. این سفر هم در موضوع مسائل مرزی و هم مسائل امنیتی ایران با کشور‌های همسایه، منطقه و کشور‌های همسو بسیار موثر خواهد بود.

صبح امروز مسعود پزشکیان رئیس‌جمهوری باهدف شرکت و سخنرانی در اجلاس سران کشور‌های عضو سازمان همکاری شانگهای و شانگهای‌پلاس تهران را به مقصد بیشکک پایتخت قرقیزستان ترک کرد.

عباس عراقچی وزیر امور خارجه و اسکندر مومنی، وزیر کشور از جمله اعضای هیئت وزیران هستند که رئیس‌جمهوری را در این سفر همراهی می‌کنند.

{$sepehr_key_243869}