آدان ۵۰۰ هزار دلار به استقلال بخشید

گروه ورزش|شهرآرانیوز، آنتونیو آدان، دروازه‌بان اسپانیایی استقلال، از بازگشت به این باشگاه منصرف شده است. او همچنین با وجود مطالبات باقی‌مانده خود، تصمیم گرفته از استقلال شکایت نکند و بخش قابل توجهی از مطالباتش را ببخشد.

آدان با این تصمیم به شدت استقلال را شوکه کرده است. این درالی است که آدان بر اساس آخرین اطلاعات مبلغی در حدود ۵۰۰ هزار دلار از باشگاه استقلال طلب داشت و اگر این مبلغ را از طریق فیفا پیگیری می‌کرد، استقلال راهی جز پرداخت مطالبات این گلر نداشت  وباید تمام حقوقش را پرداخت می‌کرد، اما دروازه‌بان اسپانیایی استقلال راضی شده بدون دریافت مطالباتش از استقلال برود.

به هرحال این رفتار در مقایسه با دیگر بازیکنان خارجی استقلال قدری متفاوت و شاید هم نامتعارف باشد، اما گلر سابق رئال مادرید حاضر شده از خیر مطالباتش بگذرد و برای استقلال درد سر درست نکند.