حردانی، غایب احتمالی استقلال مقابل آلومینیوم

به گزارش شهرآرانیوز، صالح حردانی به دلیل حواشی اخیر پس از شهرآورد پایتخت و برخی مسائل انضباطی، با تصمیم سهراب بختیاری‌زاده از ترکیب استقلال کنار گذاشته شد.

به دنبال این تصمیم، شماری از بازیکنان و نزدیکان باشگاه در تلاش بودند تا با وساطت و یادآوری جایگاه حردانی به عنوان کاپیتان، رضایت سرمربی را جلب کنند؛ با این حال، بختیاری‌زاده با تأکید بر اینکه «هیچ تفاوتی میان کاپیتان و سایر بازیکنان وجود ندارد»، بر موضع انضباطی خود پافشاری کرد و نام حردانی را از فهرست مسابقه خط زد.

بدین ترتیب، حردانی در دیدار پیش‌رو غایب خواهد بود و تصمیم‌گیری نهایی درباره وضعیت او به بعد از بازی منتقل شده است. استقلال فردا (جمعه) از ساعت ۱۹ در چارچوب هفته ششم لیگ برتر در ورزشگاه امام خمینی (ره) اراک، مهمان آلومینیوم خواهد بود.

{$sepehr_key_245038}