وزیر دفاع اسرائیل: تا خلع سلاح حزب‌الله از منطقه امنیتی لبنان خارج نمی‌شویم

به گزارش شهرآرانیوز؛ یسرائیل کاتس، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی ادعا کرد که این رژیم تا زمان خلع سلاح حزب‌الله از منطقه امنیتی در لبنان خارج نخواهد شد.

بر اساس گزارش خبرگزاری فلسطینی «شهاب»، کاتس همچنین مدعی شد: «تسلط بر علی الطاهر به معنای تکمیل کنترل امنیتی بر جنوب لبنان است.»

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی همچنین ادعا کرد که پیشروی نیروهای اسرائیلی به سمت «علی الطاهر» پس از دریافت اطلاعاتی مبنی‌بر وجود تونل‌های فرماندهی در این منطقه صورت گرفته است.

در همین راستا، خلیل نصرالله، نویسنده و تحلیلگر سیاسی لبنانی تصریح کرد در شرایطی که وزیر جنگ رژیم صهیونیستی از تکمیل مرزهای «منطقه امنیتی» با تسلط ادعایی بر ارتفاعات «علی الطاهر» سخن می‌گوید، برخی منابع امنیتی از قصد ارتش رژیم اشغالی برای استقرار مجدد نیروها و ایجاد یک منطقه امنیتی به عمق ۳ تا ۴ کیلومتر خبر داده‌اند.

نصرالله همچنین اظهار داشت در هر دو صورت، نشانه‌هایی از وجود نیتی برای تداوم اشغالگری دیده می‌شود که این امر به طور قطع در هر زمانی منجر به درگیری خواهد شد.

وی ادامه داد در حال حاضر هیچ نشانه‌ای از سوی هیچ‌یک از نهادهای سیاسی، نظامی یا امنیتی رژیم صهیونیستی مبنی‌بر قصد عقب‌نشینی وجود ندارد؛ این امر در چارچوب دکترین «دفاع پیشرفته» و ضربه زدن به تهدید به محض شکل‌گیری آن است.

همچنین وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در اظهاراتی متجاوزانه گفت: «اکنون ارتش اسرائیل خنثی‌سازی تونل‌ها را تکمیل خواهد کرد و به شیوه‌ای تاکتیکی مناسب برای کنترل ارتفاعات و جلوگیری از استقرار مجدد دشمن در منطقه آماده خواهد شد.»

وی در ادامه اظهارات مداخله‌جویانه‌اش ادعا کرد: «ما تا زمانی که حزب‌الله سلاح‌های خود را تحویل ندهد، از منطقه امنیتی لبنان عقب‌نشینی نخواهیم کرد.»