به گزارش شهرآرانیوز، پیکر مطهر این دو شهیده حادثه بلوار وکیلآباد، ظهر امروز یکشنبه ۱۵ شهریورماه در میان حضور گسترده مردم مشهد تشییع شد.
مراسم تشییع از ساعت ۱۴:۳۰ از چهارراه دانش در خیابان امام رضا(ع) آغاز شد و مردم مشهد با حضور در مسیر، پیکر این دو شهیده را به سمت حرم مطهر رضوی بدرقه کردند.
این مراسم با عنوان «تشییع و تدفین شهدای سنگر خیابان» برگزار شد و جمعی از شهروندان با حضور در خیابان امام رضا(ع)، ضمن ادای احترام به محدثه خوشکام و حسنا بهنام، یاد و خاطره آنان را گرامی داشتند.
پیش از این، محمدرضا قلندر شریف، شهردار مشهد، با تسلیت شهادت جمعی از شهروندان در حادثه بلوار وکیلآباد، این افراد را «پرچمدار عشق به وطن و سربلندی ایران» توصیف کرده بود و از حمایت مدیریت شهری از خانوادههای شهدا خبر داده بود.
{$sepehr_key_245532}