اورونوف یا تغییر می‌کند یا می‌رود

به گزارش شهرآرانیوز، پرسپولیس در دو فصل اخیر بیش از حد به اوستون اورونوف وابسته بود و همین مسئله باعث شده بود در صورت مبارک یا غیبت‌های او به خاطر مصدومیت، سرخپوشان شدیدا به مشکل بخورد.

مهدی تارتار با آمدنش به پرسپولیس سعی کرد این تیم را از حالت تک محوری به تیم محوری تغییر دهد. تغییری که تا الان نتیجه داده و سرخپوشان براساس کار گروهی جلو رفته و نتایج قابل قبول هم در کنار عملکرد خوب کسب کنند.

این روند قرار است ادامه پیدا کند و اورونوف هم باید خودش را با این وضع وقفه داده و در کار گروهی تیمش بیشتر شرکت کند. او تا الان مقاومت کرده و دنبال این است تا همچنان با خلاقیت فردی بتواند خودش را در زمین نشان دهد در حالی که تارتار بار‌ها از وی خواسته در کار گروهی مشارکت کند و در حملات و دفاع تیمی با بازیکنان کناری اش هماهنگ باشد.

اوستون یا باید خودش را با شرایط موجود وقفه دهد یا اینکه در نیم فصل جدید خواهد شد.

{$sepehr_key_245552}