راه‌اندازی اتاق‌های مادر و کودک و ترویج فرهنگ تغذیه با شیر مادر در مرکز بهداشت شماره ۵ مشهد

به گزارش شهرآرانیوز، رئیس مرکز بهداشت شماره ۵ مشهد با اشاره به اهمیت ایجاد زیرساخت‌های مناسب برای حمایت از مادران، از راه‌اندازی «اتاق مادر و کودک» در مراکز خدمات جامع سلامت خبر داد و گفت: این فضا‌ها با هدف فراهم کردن محیطی آرام، ایمن و حمایتگر برای مادران ایجاد شده‌اند تا ضمن تسهیل دریافت خدمات سلامت، امکان تغذیه نوزاد با شیر مادر در محیطی مناسب و همراه با آرامش فراهم شود.

دکتر ایرج مرادی، ترویج تغذیه با شیر مادر را یکی از محور‌های مهم برنامه‌های سلامت خانواده دانست و افزود: حمایت مؤثر از مادران، صرفاً به ارائه آموزش محدود نمی‌شود و ایجاد محیط‌های مناسب، ارائه مشاوره تخصصی و همراهی مستمر با مادران می‌تواند نقش مهمی در تداوم شیردهی و رفع نگرانی‌ها و ابهامات آنان داشته باشد.

وی با اشاره به برنامه‌های فرهنگی و آموزشی برگزارشده در هفته جهانی تغذیه با شیر مادر اظهار کرد: مسابقه عکس برتر مشاوره شیر مادر با هدف به تصویر کشیدن تلاش و نقش کارشناسان در ارائه مشاوره و ترویج فرهنگ شیردهی برگزار شد و در پایان از آثار برگزیده تقدیر به عمل آمد.

{$sepehr_key_245709}

رئیس مرکز بهداشت شماره ۵ مشهد همچنین از تقدیر ویژه از یک مادر دوقلو خبر داد و گفت: این مادر با وجود دشواری‌ها و مسئولیت مضاعف مراقبت از دو نوزاد، توانسته است فرزندان خود را به‌صورت انحصاری با شیر مادر تغذیه کند که این موفقیت، نمونه‌ای ارزشمند از اراده، پشتکار و تأثیر حمایت و آموزش صحیح در مسیر شیردهی است.

دکتر مرادی خاطرنشان کرد: معرفی و تقدیر از الگو‌های موفق در زمینه تغذیه با شیر مادر، علاوه بر قدردانی از تلاش مادران، می‌تواند به افزایش انگیزه و اعتماد سایر مادران و تقویت فرهنگ حمایت از شیردهی در خانواده و جامعه کمک کند.

گفتنی است، در طول هفته جهانی تغذیه با شیر مادر، برنامه‌های آموزشی و مشاوره‌ای متنوعی در مراکز خدمات جامع سلامت تحت پوشش مرکز بهداشت شماره ۵ مشهد اجرا شد و کارشناسان با ارائه آموزش و پاسخگویی به پرسش‌های مادران، در مسیر رفع ابهامات و حمایت از تداوم تغذیه با شیر مادر گام برداشتند.