نان غنی‌شده جایگزین شیر مدارس، در صورت کمبود یا عدم تأمین

به گزارش شهرآرانیوز، حسین اسداللهی توضیحاتی در خصوص توزیع شیر در مدارس در سال تحصیلی جاری ارائه کرد و گفت: اجرای این طرح رابطه مستقیمی با توان و تولید صنعت دارد و صنعت نیز باید بتواند نیاز موردنظر را تأمین کند. تمام تلاش ما این است که طرح تغذیه رایگان از مهرماه آغاز شود و تمام دانش‌آموزان مدارس ابتدایی دولتی که بیش از ۸ میلیون نفر را شامل می‌شوند، تحت پوشش قرار گیرند.

وی با بیان اینکه تعداد نوبت‌های توزیع شیر به میزان تأمین و اجرای طرح بستگی دارد افزود: حدود ۱۵ همت برای طرح تغذیه رایگان شیر اختصاص یافته است. با پیگیری‌های وزیر آموزش و پرورش و معاون توسعه منابع وزارتخانه، اعتبار از اردیبهشت‌ماه ابلاغ شده و تخصیص آن نیز متناسب با مصرف انجام می‌شود.

دبیر کمیته شیر مدارس اظهار کرد: برای مناطق خاص و محروم، اولویت بیشتری در نظر گرفته می‌شود و سعی می‌کنیم شیر سریع‌تر، باکیفیت و با تعداد بیشتری در اختیار دانش‌آموزان قرار گیرد؛ به‌ویژه در مناطق روستایی خاص کشور که دامداری وجود ندارد و همچنین در برخی استان‌های مرکزی کشور، تلاش می‌شود نیاز مدارس به شکل مناسب تأمین شود.

{$sepehr_key_245747}

اسداللهی با بیان اینکه قیمت شیر مدارس توسط ستاد تنظیم بازار کشور تعیین می‌شود گفت: امسال نیز تعیین قیمت شیر مدارس در ستاد‌های تنظیم بازار استانی انجام می‌شود. یکی از مهم‌ترین چالش‌ها نوسانات شدید بازار است که شرکت‌های لبنی را در تأمین شیر خام و تولید به شدت دچار مشکل می‌کند. همچنین تخصیص‌ها با تأخیر انجام می‌شد و این موضوع باعث ایجاد فشار بر تولیدکننده می‌شد.

وی با بیان اینکه چهار نهاد بر کیفیت شیر مدارس نظارت دارند افزود: سازمان استاندارد، سازمان غذا و دارو، بهداشت محیط وزارت بهداشت و معاونت بهداشت و سلامت و همچنین مراقبان و مربیان سلامت در مدارس نظارت بر این امر را بر عهده دارند.

دبیر کمیته شیر مدارس با بیان اینکه در سال گذشته اعتباری حدود ۵.۸ همت لحاظ شده بود ادامه داد: از آن میزان، ۱۶۰۰ میلیارد تومان به دلیل شرایط جنگ امکان تقسیم یافت، چرا که مدارس تعطیل بودند.

منبع: ایسنا