فصل جدید برنامه «شفرونی» پس از سه قسمت توقیف شد + علت

به گزارش شهرآرانیوز، فصل دوم برنامه «شفرونی» در حالی پخش خود را آغاز کرد و سه قسمت از آن منتشر شد که پیگیری‌ها از سازمان تنظیم مقررات رسانه‌های صوت‌و‌تصویر فراگیر در فضای مجازی (ساترا) نشان می‌دهد این برنامه پیش از دریافت مجوز انتشار، وارد فرآیند پخش شده بود.

بر اساس پیگیری‌های انجام‌شده، با ورود ساترا و ارجاع موضوع به مراجع ذی‌صلاح، از ادامه انتشار قسمت‌های «شفرونی» جلوگیری شده است.

این در حالی است که طی روز‌های اخیر، بخش‌هایی از قسمت‌های منتشرشده این برنامه، از جمله قسمت مربوط به اصفهان و حضور علیرضا افتخاری و قدرت‌الله ایزدی، با حواشی و واکنش‌هایی همراه شده بود؛ با این حال، طبق پیگیری‌ها، این حواشی مبنای تصمیم برای توقف انتشار «شفرونی» نبوده است.

همچنین اعمال اصلاحیه‌های موردنظر ساترا لزوماً به معنای صدور مجوز انتشار نیست و این دو موضوع از یکدیگر تفکیک می‌شوند.

بر اساس این گزارش، مسئله اصلی درباره «شفرونی» آن است که فصل دوم این برنامه پیش از دریافت مجوز انتشار، وارد فرآیند پخش شده و پس از ورود ساترا و پیگیری موضوع، ادامه انتشار آن متوقف شده است.

{$sepehr_key_246256}