به گزارش شهرآرانیوز، اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه در حاشیه نشست شورای ملی زیارت که در حرم حضرت معصومه (س) برگزار شد، با اشاره به اهمیت گردشگری زیارتی برای جمهوری اسلامی ایران گفت: گردشگری زیارتی برای ما فقط یک موضوع گردشگری نیست، بلکه از موضوعات بسیار مهم فرهنگی و دینی به شمار میرود.
وی درباره سفر رئیس جمهور به هند برای شرکت در اجلاس بریکس گفت: این سفر که انشاءالله روز جمعه یا شنبه انجام خواهد شد، سفری بسیار مهم است؛ چراکه ترتیبات چندجانبه از جمله سازمان همکاری شانگهای و گروه بریکس برای جمهوری اسلامی ایران اهمیت زیادی دارد.
سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به گسترش فعالیتهای این دو مجموعه در سالهای اخیر در حوزههای مختلف اقتصادی و تجاری اظهار داشت: باید از این فرصتها هم برای رایزنیهای دوجانبه با کشورهای عضو این دو نهاد و هم برای تبیین مواضع جمهوری اسلامی ایران استفاده کنیم.
منبع: تسنیم
{$sepehr_key_246355}