آغاز سال تحصیلی حوزه علمیه خراسان (۲۲ شهریور ۱۴۰۵) | تحصیل ۲ هزار طلبه جدید

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام مهدی رضایی، در این آیین با اشاره به وضعیت آموزشی این حوزه اظهار کرد: امسال حدود ۲ هزار نفر در سال نخست طلبگی مشغول به تحصیل هستند که ۴۰ درصد آنها را بانوان تشکیل می‌دهند.

وی همچنین تعداد استادانی را که در مقاطع مختلف حوزه علمیه خراسان به تدریس مشغول هستند، ۲ هزار و ۹۲۵ نفر اعلام کرد و گفت: مسائل مربوط به جنگ، نظام و موضوعات روز کشور باید در دستور کار استادان قرار گیرد.

رضایی در بخش دیگری از سخنان خود به برنامه‌های علمی و آموزشی حوزه علمیه خراسان اشاره کرد و گفت: یکی از برنامه‌هایی که با همکاری آستان قدس رضوی برگزار می‌شود، مدرسه تابستانه دارالعلم است که تاکنون چهار دوره از آن برگزار شده است.

معاون علمی حوزه علمیه خراسان همچنین با اشاره به فعالیت‌های پژوهشی طلاب افزود: سال گذشته ۳ هزار و ۶۰۰ اثر به حوزه علمیه خراسان ارسال شد که در ۱۷ قالب از جمله کتاب، پایان‌نامه، مقاله و طرح پژوهشی ارائه شده بودند.

به گفته وی، این آثار پس از ارزیابی در اختیار بخش پژوهش قرار گرفتند و تلاش شد از ظرفیت علمی و پژوهشی طلاب در این بخش استفاده شود.

حوزه علمیه خراسان با قدمتی حدود هزار و ۲۰۰ سال، اکنون حدود ۴۱ هزار طلبه دارد که در ۱۴۶ مدرسه علمیه تحصیل می‌کنند. این مجموعه تحت نظر حدود ۲ هزار استاد فعالیت دارد و پس از حوزه علمیه قم، دومین مرکز حوزوی ایران به شمار می‌رود.

منبع: ایرنا

{$sepehr_key_247749}