خیانت ۲۰ میلیاردی مسئول انبار طی ۳ سال

به گزارش شهرآرانیوز؛ چند روز پیش، مدیر یک واحد صنعتی به همراه وکیل خود با حضور در کلانتری خواجه ربیع مدعی شد ده‌ها میلیارد تومان از کالا‌ها و تولیدات این مجموعه به سرقت رفته است. مدیر کارخانه با نام بردن از مسئول انبار کارخانه اش مدعی شد فردی به نام یوسف پس از جلب اعتماد مدیران و به دست گرفتن مسئولیت انبار، طی چند سال ده‌ها میلیارد تومان از تولیدات و محصولات کارخانه را دزدیده است.

با توجه به اهمیت موضوع، سرهنگ علی برزنونی، رئیس کلانتری خواجه ربیع، شخصا نظارت بر این پرونده را برعهده گرفت. رئیس کلانتری خواجه ربیع پس از گفت‌و‌گو با شاکی، رئیس دایره آگاهی کلانتری را مسئول تحقیق و رسیدگی به این پرونده کرد. پس از حضور مأموران در این واحد صنعتی، به توصیه آن ها، مدیر مجموعه دستوراتی را که پیش از این برای انبارگردانی داده بود، لغو کرد تا تیم تحقیق بتواند به طور نامحسوس تحقیقات خود را آغاز کند.

مأموران با استفاده از شیوه‌های نوین پلیسی، یوسف و تعدادی از کارکنان این مجموعه را تحت نظر گرفتند. تلاش تیم تحقیق در جریان این پرونده خیلی زود نتیجه داد و مشخص شد متهم به تنهایی وسایل این واحد صنعتی را خارج می‌کرده است و میان کارگران و کارکنان کارخانه همدستی ندارد. پس از اینکه مدیر مجموعه از بی گناهی و سلامت همه کارگرانش اطمینان یافت، مأموران یوسف را در محل کارش دستگیر کردند.

اعتراف زودهنگام

متهم پس از دستگیری بدون مقاومت به دزدی لوازم کارخانه اعتراف کرد و با نام بردن از شخصی به نام ابراهیم، او را به عنوان همدست و مال خر معرفی کرد. متهم که گویا مدت‌ها این لحظه را در ذهن خود تصور کرده بود، به فهرست بلندبالایی از اجناس کارخانه اشاره کرد که از سه سال قبل دزدیده است؛ وسایلی که قیمتشان طبق برآورد اولیه مسئول مالی این مجموعه از ۲۰ میلیارد تومان فراتر رفت.

متهم پس از انتقال به کلانتری تأکید کرد که حتی یک پیچ از این مجموعه به خانه اش نبرده است و همه لوازم را با شگرد فروش کالای بدون فاکتور از کارخانه خارج و مستقیم تحویل مال خر می‌داده است.

کشف کلت کمری در خانه متهم

هرچند متهم تلاش کرد از طریق اعتراف و همکاری با پلیس از بازرسی خانه اش جلوگیری کند، مأموران با هماهنگی مقام قضایی به بازرسی از مخفیگاه او پرداختند. در جریان بازرسی از مخفیگاه متهم، هیچ کدام از کالا‌های به سرقت رفته کارخانه کشف نشد، اما مأموران چیزی را کشف کردند که پرونده متهم را به مراتب سنگین‌تر از قبل می‌کرد.

مأموران در بازرسی از وسایل شخصی متهم یک قبضه سلاح کلت کمری به همراه تعدادی فشنگ کشف کردند. متهم که هیچ توضیحی درباره نگهداری از سلاح گرم نداشت، متوجه بود که در چه شرایطی قرار گرفته است. او بلافاصله آدرس خانه و مغازه مال خر را به مأموران داد و اعتراف کرد: من از سه سال قبل و پس از آنکه با ابراهیم آشنا شدم، این کار‌ها را انجام دادم.

او ابزارفروشی دارد و من به نوعی با او شریک شده‌ام. لوازم سرقتی را به خانه همسر دومش می‌بردم و آنجا تحویلش می‌دادم. تیم تحقیق برای پیشگیری از فرار همدست متهم، بلافاصله به مخفیگاه او رفت. با توجه به اینکه مال خر در مخیگاهش حضور نداشت، تلاش پلیس برای دستگیری او با تحت نظر گرفتن مغازه و بازرسی از خانه همسر دومش آغاز شد.

پلیس با رعایت موازین شرعی و قانونی به بازرسی از خانه همسر دوم مال خر پرداخت. در جریان بازرسی از این مخفیگاه، هرچند همسر دوم مال خر در مواجهه با مأموران وجود اقلام دزدی را در خانه اش انکار کرده بود، مأموران با انبوهی از کالای سرقتی چیده شده در راه پله و انباری خانه، مواجه شدند.

با توجه به حجم بالای کالا‌های سرقتی، مسئولان کارخانه پس از اثبات مالکیت این وسایل و با هماهنگی مقام قضایی، همه وسایل را با یک دستگاه وانت به کارخانه برگرداندند.

{$sepehr_key_247958}

برگشت ۲ وانت وسیله دزدی

هم زمان با تخلیه لوازم سرقتی از این واحد مسکونی، مأموران و نماینده کارخانه به مغازه مال خر رفتند. در جریان بازرسی از فروشگاه، مأموران با بسیاری از قطعات و لوازم کارخانه مواجه شدند؛ لوازمی که حین بررسی آن ها، خانواده مال خر با حضور در مغازه به همکاری با پلیس پرداختند. خواهر مال خر ضمن اعلام برائت و ابراز خشم از کار‌های برادرش، او را فریب خورده معرفی کرد. زن جوان که ادعا می‌کرد حاضر است خانه خودش را برای جبران کار‌های برادرش بفروشد، با نشان دادن انباری برادرش، در کشف بخشی از اموال سرقتی با مأموران همکاری کرد.

با توجه به اعترافات متهم و مدارکی که مسئولان کارخانه ارائه کردند، از مخفیگاه دوم مال خر، وانت دیگری از محصولات سرقتی پر شد و به کارخانه برگشت. مجموع لوازم کشف شده از متهمان به بیش از یک میلیارد تومان رسیده بود، اما با توجه به اینکه ۲۰ میلیارد تومان از کارخانه سرقت شده بود، تلاش پلیس برای ردیابی مالی و کشف باقی مانده کالا‌های سرقتی همچنان ادامه دارد.