گلکسی S۲۷ پرو و اولترا با نمایشگر‌های جدید M۱۶ از راه می‌رسند

به گزارش شهرآرانیوز؛ بر اساس گزارش‌های منتشرشده، گلکسی S۲۷ پرو و گلکسی S۲۷ اولترا نخستین گوشی‌های سامسونگ خواهند بود که از فناوری نمایشگر M۱۶ OLED استفاده می‌کنند. این فناوری پیش‌تر برای برخی پرچمداران آینده شرکت‌های دیگر نیز مطرح شده و می‌تواند به مدل‌های رده‌بالای سامسونگ در رقابت نمایشگر‌ها برتری بیشتری بدهد.

پنل‌های M۱۶ در مقایسه با نسل‌های قبلی، روشنایی بالاتر، مصرف انرژی بهینه‌تر، دقت رنگ بهتر و عمر طولانی‌تری دارند. سامسونگ همچنین ظاهراً قصد دارد فناوری Color Filter on Encapsulation (COE) را در این نمایشگر‌ها به کار بگیرد. این فناوری با حذف پلاریزر سنتی، می‌تواند روشنایی و بهره‌وری پنل را افزایش دهد.

از سوی دیگر، گفته می‌شود قابلیت Privacy Display نیز برای مدل‌های پرو و اولترا در نظر گرفته شده است؛ قابلیتی که می‌تواند حریم خصوصی کاربران را هنگام استفاده از گوشی در محیط‌های عمومی افزایش دهد. مجموعه این فناوری‌ها احتمالاً به سامسونگ کمک می‌کند تفاوت بیشتری میان مدل‌های پریمیوم و نسخه‌های استاندارد سری S۲۷ ایجاد کند.

در مقابل، به نظر می‌رسد گلکسی S۲۷ و S۲۷ پلاس سهم کمتری از این ارتقای نمایشگر داشته باشند. طبق گزارش‌ها، این دو مدل همچنان از پنل‌های M۱۴ استفاده خواهند کرد و برخلاف مدل‌های پرو و اولترا، به نسل جدید M۱۶ مجهز نمی‌شوند.

هر چهار مدل سری گلکسی S۲۷ از پنل‌های تولیدشده توسط سامسونگ استفاده خواهند کرد. همچنین اندازه نمایشگر‌ها از حدود ۶.۲۷ اینچ در مدل استاندارد تا ۶.۸۹ اینچ در مدل اولترا متغیر خواهد بود و مدل‌های پلاس و پرو نیز از نمایشگر‌هایی با اندازه‌ای میان این دو بهره خواهند برد.

منبع: مهر

{$sepehr_key_248476}