پیشروی نظامیان صهیونیست‌ها در حومه درعا | تانک و یک خودروی زرهی وارد خاک سوریه شدند (۲۴ شهریور ۱۴۰۵)

به گزارش شهرآرانیوز، گروهی از نیرو‌های ارتش رژیم صهیونیستی متشکل از دو تانک و یک خودرو که از دروازه «تل ابوالغیثار» می‌آمدند، در اطراف «وادی الرقاد» در ریف استان درعا نفوذ کردند.

در همین رابطه، شبکه المیادین گزارش داد یک یگان نظامی صهیونیست‌ها، شامل دو تانک و یک خودروی زرهی، از دروازه تل ابوالغیثار به سمت منطقه «مجحم» در حوض الیرموک در حومه درعا سوریه پیشروی کردند.

در تحولی دیگر، روز سه شنبه همچنین اعتراضاتی در شهر القامشلی علیه تصمیم دولت موقت سوریه برای افزایش قیمت سوخت برگزار شد.

افزایش شدید قیمت سوخت در سوریه، موجی از اعتراضات را در مناطق مختلف این کشور به راه انداخته است؛ اعتراضاتی که گسترده‌ترین تظاهرات در این کشور از زمان سقوط دولت بشار اسد، به شمار می‌رود.

منبع: ایسنا

{$sepehr_key_248576}