با هل و گلاب، کیکی خوشمزه بپزید
به گزارش شهرآرانیوز، پخت کیک در منزل مزایای زیادی دارد. شما از سلامت مواد کیکی تان مطمئن هستید. از مواد مضر مانند جوش شیرین و نگهدارنده‌ها درون آن استفاده نمی‌کنید. همچنین نیازی نیست برای خرید کیک به جای شلوغی مانند قنادی بروید و سلامت خودتان و دیگر اعضای خانواده را به خطر بیندازید. در ضمن، سرگرمی خوبی برای این روز‌های در خانه ماندن دارید. برای همین، امروز می‌خواهیم دستور پخت یک کیک ساده و خوشمزه را آموزش بدهیم.

مناسب برای: ٦ نفر

زمان برای پخت: ٥٠ دقیقه

مواد لازم برای تهیه کیک هل و گلاب:

تخم مرغ:  ۳ عدد
شیر: نصف لیوان
گلاب:  نصف لیوان
روغن:  نصف لیوان
شکر:  یک لیوان
هل: یک قاشق غذاخوری
آرد : ۲ لیوان
بکینگ پودر: ۲ قاشق مرباخوری
نمک: یک هشتم قاشق چای خوری
وانیل: نصف قاشق چای خوری
زعفران: یک قاشق غذاخوری

کیک هل و گلاب
تخم مرغ، وانیل و هل ساییده را با هم زن، خوب هم بزنید. سپس شکر را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
 
کیک هل و گلاب
شیر، روغن، گلاب، نمک و زعفران را به ترتیب به مواد کیک اضافه کنید و هم بزنید.
 
کیک هل و گلاب
آرد و بکینگ پودر را ۳ بار الک و آرام آرام به مواد قبلی اضافه کنید. در این مرحله، باید با استفاده از قاشق و به صورت دورانی، مواد را هم بزنید.
 
کیک هل و گلاب
کف قالب کاغذ بگذارید و مواد کیک را درون آن بریزید. سپس قالب را ٤٠ دقیقه و با ١٨٠ درجه سانتی گراد درون فری بگذارید که از قبل گرم شده باشد.
 
چند نکته:
برای درست کردن کیک، باید موادی که در آن به کار می‌روند به دمای محیط آشپزخانه برسند.
قبل از خارج کردن کیک از فر، خلال دندانی را درون کیک فرو ببرید. اگر مواد به آن نچسبد، کیک شما آماده است.