هنرنمایی یک کدبانو با استفاده از کتاب «سفره آرایی، میوه آرایی و تزیینات پانیذ»
به گزارش شهرآرانیوز، این روز‌ها به همان اندازه که غذاخوردن و سیرشدن اهمیت دارد، چه چیز خوردن و چگونه خوردن هم مهم است. بخشی از این اتفاق به دستپخت خوب یک کدبانو و بخش دیگرش هم به چگونگی ارائه غذا برمی گردد، هنری که ما از آن به سفره آرایی یاد می‌کنیم و داشتنش برای هرکدبانوی ایرانی ضرورت دارد. از این رو، امروز می‌خواهیم به شما یک کتاب خوب و مرجع در این زمینه معرفی کنیم: «سفره آرایی، میوه آرایی و تزیینات پانیذ»، نوشته سمیرا جنت دوست.
 
اشتباه نکنید. سفره آرایی هنری تجملاتی و پرهزینه نیست. گاه با استفاده از موادی بسیار ساده و در دسترس، می‌توان به یک غذای ساده چنان رنگ و لعابی داد که غذایی گران قیمت و رستورانی به نظر بیاید. مؤلف کتاب معتقد است: «اگر خانم‌ها می‌خواهند زندگی موفقی داشته باشند، باید آن را از سفره غذای خانه شان شروع کنند»، زیرا نشان دهنده میزان علاقه و عشق آن‌ها به کسانی است که غذا را برای آن‌ها آماده کرده اند.
 
سمیرا جنت دوست دانش آموخته رشته صنایع غذایی است، سرآشپز تبریزی که سازمان جهانی غذا به او «بانوی اول آشپزی ایران» لقب داده است و کتابش دایرةالمعارف و مرجعی در زمینه سفره آرایی، میوه آرایی و تزیینات غذا محسوب می‌شود.
مهم‌ترین ویژگی این کتاب این است که رویکرد و نگاهی خلاقانه و مبتنی برشگرد‌های هنرمندانه دارد و می‌کوشد توجه ما را به نکات و ابزار‌های ساده‌ای جلب کند که معمولا به دلیل دم دستی بودن، آن‌ها را نادیده می‌گیریم. کتاب به ۲ زبان فارسی و انگلیسی منتشر شده است و در کنار استفاده از روش‌های نوین آموزشی در این حوزه، از تصاویر بزرگ و باکیفیت هم به تناسب بهره گرفته است و ما با مطالعه آن از چگونگی سرو غذا گرفته تا انتخاب کارت دعوت برای میهمان و هر آنچه به این حوزه مربوط می‌شود آشنا می‌شویم.

سفره آرایی، میوه آرایی و تزیینات پانیذ
نویسنده: سمیرا جنت دوست | تعداد صفحات: ۳۵۰
نشر: پانیذ مهر ایرانیان