با دستور پخت سیب زمینی سوخاری پنیری آشنا شوید
به گزارش شهرآرانیوز، امروز قصد داریم یک دستورپخت سریع، راحت و صدالبته خوشمزه را با هم آموزش ببینیم، غذایی که بچه‌ها به دلیل فست فودی بودنش آن را دوست دارند، به ویژه این روز‌ها که بازارگردی و خرید غذای آماده توصیه نمی‌شود. دربیشتر کشور‌ها سیب زمینی سوخاری پنیری به عنوان پیش غذا سرو می‌شود.

مناسب برای: ١٢ نفر

زمان برای پخت: ٦٠ دقیقه

مواد لازم برای تهیه سیب زمینی سوخاری پنیری:

سیب زمینی متوسط :  ۴ عدد
پنیر پیتزا :  ۱۰۰ گرم
جعفری خردشده:  ۳ قاشق غذاخوری
نمک : به میزان لازم
فلفل: به میزان لازم
پودرسیر: به میزان لازم
تخم مرغ: یک عدد
آرد سوخاری: به میزان لازم
آرد سفید: به میزان لازم

سیب زمینی‌ها را آب پز و بعد خوب له کنید. نمک، فلفل و پودرسیر را به آن بیفزایید و خوب ورز بدهید.
 
سیب زمینی سوخاری پنیری

جعفری خردشده و پنیرپیتزا را به مخلوط اضافه کنید و باز هم آن را ورز بدهید. خمیر را به مدت یک ساعت داخل یخچال بگذارید تا استراحت کند.
 
سیب زمینی سوخاری پنیری
خمیر را که از یخچال خارج کردید، آن را به اندازه دلخواه بردارید و با دست فرم بدهید.
 
سیب زمینی سوخاری پنیری
 
خمیر‌های سیب زمینی آماده را ابتدا در آرد سفید، بعد تخم مرغ و سپس آرد سوخاری بغلتانید. حالا آن‌ها را یکی یکی در روغن فراوان و با حرارت زیاد سرخ کنید.
 
سیب زمینی سوخاری پنیری