طرز تهیه دوپیازه سیب زمینی

سمیه اخترشناس  | شهرآرانیوز؛  اگر گاهی زمان کافی برای تهیه غذا یا حوصله آشپزی ندارید، دوپیازه سیب زمینی را امتحان کنید، یک غذای سالم و خوش مزه که اصالت آن به شیرازی های قدیم برمی گردد. این غذا برای وعده شام بسیار عالی است.

 

مناسب برای:
٦ نفر

 

زمان برای پخت:
٣٥ دقیقه

 

قیمت تمام شده برای هر نفر:
٣٠٠ تومان

 

مواد لازم برای تهیه دوپیازه سیب زمینی:

  • سیب زمینی   4 عدد متوسط
  • پیاز   2 عدد درشت
  • جعفری   (در صورت تمایل) یک قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی   یک قاشق غذاخوری
  • نمک   به میزان لازم
  • فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • کره یا روغن به  میزان لازم

 

طرز تهیه دوپیازه سیب زمینی

سیب زمینی ها را آب پز کنید، پوست بگیرید و با گوشت کوب خوب له کنید.

 

دوپیازه سیب زمینی

 

داخل ظرفی روغن یا کره را بریزید و روی حرارت بگذارید. پیازها را نگینی ریز خرد و به روغن اضافه کنید.

 

دوپیازه سیب زمینی

 

کمی که پیازها تفت خورد، فلفل و زردچوبه و بعد هم رب را به آن بیفزایید و سرتفت بدهید.

 

دوپیازه سیب زمینی

 

پیازداغ که آماده شد، جعفری و سیب زمینی های له شده را به پیازداغ اضافه و آن ها را خوب با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند. در آخر هم نمک را به غذا اضافه کنید.

 

دوپیازه سیب زمینی

 

نکته: برای تزیین غذا و زیباتر شدن آن می توانید از قیف یا قالب برای شکل دادن به سیب زمینی ها استفاده کنید.

نکته: اگر می خواهید سیب زمینی هایتان طعم بهتری داشته باشند، آن ها را بخارپز کنید.

نکته: استفاده از کره به جای روغن، غذا را خوش‎مزه تر می کند.