نگهداری متفاوت انگور در افغانستان + فیلم

به گزارش شهرآرانیوز؛ در گذشته مردم افغانستان می‌خواستند در شب‌های زمستان میوه‌های متنوعی داشته باشند و برای این کار کنگینه می‌ساختند.

 

کنگینه ظرف‌های به شکل یک کوزه بود که از گل ساخته می‌شد و میوه‌های مثل انگور را درون آن قرار می‌دادند، بعد روی آن را با گل طوری می‌بستند که هیچ مجرایی برای داخل شدن هوا و نفوذ آن در میان آن ظرف باقی نمی‌ماند.

 

این ظرف‌ها را در زیر زمین و جای سرد و تاریک می‌گذاشتند. بعد در زمستان باز می‌کردند و میوه تازه را میل می‌کردند.

 

{$sepehr_media_245329_600_400}