روش تهیه حلوای شکلاتی
سمیه اخترشناس | شهرآرانیوز؛ حلوای شکلاتی که به آن حلوای ترکیه‌ای هم می‌گویند بسیار مقوی و خوش مزه و دارای ارزش غذایی بالاست. هم چنین ظاهر بسیار شیک و زیبایی دارد که آن را برای پذیرایی از میهمانان بسیار مناسب می‌کند.

مناسب برای: ٤٠ نفر

زمان برای پخت: ٢٥ دقیقه

قیمت تمام شده برای هر نفر: ٣٠٠ تومان

مواد لازم برای تهیه حلوای شکلاتی

  • آرد سفید   یک پیمانه
  • آرد نخودچی   نصف پیمانه
  • پودر قند   نصف پیمانه
  • شکلات تخته‌ای   ٨٠ گرم
  • کره   ٥٠ گرم
  • روغن جامد   ٥٠ گرم

روش تهیه حلوای شکلاتی

آرد سفید را الک کنید و روی حرارت بسیار کم، ١٥ دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. رنگ آرد نباید تغییر کند.

 
حلوای شکلاتی
 
آرد نخودچی را الک و به آرد سفید اضافه کنید. این بار ٨ دقیقه زمان برای تفت دادن آن کافی است. حالا آرد‌های تفت خورده را دوباره الک کنید.
 
حلوای شکلاتی
 
کره وروغن را به مخلوط آرد اضافه و با هم خوب ترکیب کنید. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و پودر قندالک شده و شکلاتی را که به روش بنماری ذوب کرده اید، به آن اضافه کنید.
 
حلوای شکلاتی

حلوا را داخل قالب سیلیکونی بریزید و خوب فشار دهید تا سفت شود. سپس آن را یک ساعت داخل فریزر بگذارید تا خودش را بگیرد.
 
حلوای شکلاتی
 
نکته: اگر پس از اضافه کردن شکلات و پودر قند، حلواهنوز حالت شنی داشت، به آن کمی دیگر شکلات اضافه کنید.