با تهیه سالاد یونانی یک سالاد متفاوت و خوشمزه بخورید
به گزارش شهرآرانیوز، سالاد یونانی جزو سالاد‌هایی است که حکم یک وعده غذایی سبک و البته کامل را دارد و از آنجایی که آن را با نان میل می‌کنند می‌تواند جایگزین وعده ناهار یا شام هم باشد. از ویژگی‌های این سالاد این است که در تهیه آن، بسته به ذائقه افراد، می‌توان از سبزی‌های مختلف استفاده کرد.

مناسب برای: ۱۰ نفر

زمان برای پخت: ۳۰ دقیقه

مواد لازم برای تهیه سالاد یونانی:

سیب زمینی متوسط:   ۴ عدد
پیازچه:  یک بسته
خیارشور:  ۵ عدد
جعفری خردشده:  ۳ قاشق غذاخوری
سینه مرغ: یک عدد
ذرت و نخودفرنگی: نصف لیوان
هویج نگینی: نصف لیوان
سرکه: ۲ قاشق غذاخوری
نمک: به میزان لازم
فلفل: به میزان لازم
سس سفید:  به میزان لازم

روش تهیه:

سیب زمینی‌ها را پس از آب پز کردن، نگینی خرد کنید. پیازچه‌ها را هم خرد و با سیب زمینی‌ها مخلوط کنید.
 
سالاد یونانی مرغ و شوید

خیارشور، جعفری و سینه مرغ آب پزشده را خرد و به ترکیب سیب زمینی و پیازچه اضافه کنید.
 
سالاد یونانی مرغ و شوید
 
 
ذرت، نخودفرنگی و هویج را آب پز کنید. بعد سردشدن هویج، آن را نگینی خرد، و همه مواد را به ترکیب قبلی اضافه کنید.
 
سالاد یونانی مرغ و شوید
 
 
نمک، فلفل، سرکه و سس سفید را به مخلوط سبزیجات اضافه و آن‌ها را خوب ترکیب کنید تا ادویه و چاشنی‌ها به خوبی به خورد سبزیجات برود.

سالاد یونانی مرغ و شوید
 
نکته: در تهیه این سالاد، فقط از قسمت سبز پیازچه‌ها استفاده کنید.
 
نکته: برای خوش مزه‌تر شدن سالاد، بعد تهیه، آن را یک تا ۲ ساعت در یخچال استراحت بدهید، سپس سرو کنید.