انقلاب اسلامی، نقطه امید کانون‌های مقاومت

«وقوع انقلاب اسلامی و پیروزی عزتمندانه ملت ایران در دفاع مقدس به رهبری امام خمینی(ره)، کانون‌های مقاومت در برابر ظلم و ستم استکبار را در اقصی‌نقاط عالم امیدوار، راسخ و مصمم کرد؛ به‌طوری‌که امروز در یمن، سوریه، عراق، فلسطین و لبنان این کانون‌ها با عزم راسخ مقابل زورگویی‌های استکبار جهان‌خوار و ارتجاع عرب ایستاده‌اند.» این را امام‌جمعه موقت مشهد روز گذشته در آیین سیاسی و عبادی نمازجمعه این شهر بیان کرد.
به گزارش ایرنا، حجت‌الاسلام محمدباقر فرزانه با اشاره به اینکه ریشه همه عزت‌های ما در دفاع مقدس است، گفت: تجربه‌های دفاع مقدس درسی است که باید گرامی داشته شود. وی افزود: دشمن مدت‌هاست که تلاش می‌کند با محاصره اقتصادی، تهاجم فرهنگی و انواع ناجوانمردی‌های دیگر نظام اسلامی را ساقط کند، اما با رهبری خردمندانه رهبر معظم انقلاب و پایداری مردم ولایی راه به جایی نبرده است و ملت ایران روزبه‌روز در دنیا عزتمندتر و قدرتمندتر شده و دشمنان انقلاب اسلامی ضعیف‌تر و مستأصل‌تر می‌شوند. به گفته وی، تمثال شهدا را باید در همه‌جا نصب کنید؛ نگاه به عکس شهدا در فکر ما تأثیرگذار است. شهدا و خانواده شهدا عزت ما هستند و باید ارتباط خود را با آنان حفظ کنیم.
فرمانده سپاه امام رضا(ع) خراسان‌رضوی نیز در سخنان پیش از خطبه‌های نمازجمعه مشهد گفت: ما مدیون شهدا هستیم و باید با تأسی به آن‌ها مسیر را گم و فراموش نکنیم.
سردار سرتیپ پاسدار یعقوبعلی نظری افزود: جای تأسف دارد که گروهی دانسته یا ندانسته تلاش می‌کنند اسم شهدا را از تابلو خیابان‌ها و کوچه‌ها حذف کنند و در نهایت هم تقصیر به گردن پیمانکار می‌افتد.
وی اظهارکرد: شهدا ولی نعمت ما هستند و ما تا ابد مدیون ایثارگری ها و جانفشانی آنها هستیم، نظام اسلامی و همه مردم وجود خود را مدیون شهدا هستند و باید همیشه یاد آنها را زنده نگاه داریم.
فرمانده سپاه امام رضا(ع) خراسان‌رضوی گفت: نکته دیگری که ارزش گذاری به دفاع مقدس را ضروری می سازد این است که قرار است این مسیر را ادامه دهیم و به تجربیات این دوران نیاز داریم، با گرامیداشت این ایام احساس غرور، افتخار و قدرت می کنیم.
سردار نظری افزود: مدیریت معنوی امام راحل و جانفشانی و ایثار شهیدان و رزمندگان، دفاع مقدس را به پیروزی رساند.
وی بیان کرد: یکی از کاستی های نظام غرب نداشتن رهبران معنوی مانند امام خمینی (ره) است، امام راحل با ایجاد روحیه الهی در جبهه حق علیه باطل، در مقابل رزمندگان و خانواده شهدا بسیار فروتن بود.