کیک مواج، بسیار خوشمزه با بافتی لطیف و جذاب است+ طرز تهیه
به گزارش شهرآرانیوز؛ عید امسال هم مانند سال پیش، خبری از دید و بازدید‌های نوروزی نیست، اما می‌توانید برای دورهمی‌های عصرانه خانوادگی خودتان پخت چند نوع کیک و شیرینی ساده را یاد بگیرید و همراه بچه‌ها بپزید. کیک مواج یکی از همین کیک‌های محبوب خانگی است که پخت آن را به شما توصیه می‌کنیم، کیکی که به مواد اولیه خاصی هم نیاز ندارد.

مناسب برای: ۸ نفر

زمان برای پخت: ۴۵ دقیقه

مواد لازم برای تهیه کیک مواج:

تخم مرغ:  ۴ عدد
شکر: یک لیوان + یک قاشق غذاخوری
آرد: ۲ لیوان + یک قاشق غذاخوری
ماست چکیده: یک لیوان
روغن مایع:  یک لیوان سرخالی
وانیل: یک قاشق مرباخوری
بیکینگ پودر:  یک قاشق غذاخوری
پودر کاکائو: به میزان لازم

طرز تهیه کیک مواج:

تخم مرغ، وانیل و شکر را مخلوط کنید و ۵ دقیقه هم بزنید تا کرم رنگ و کش دار شود.
طرز تهبه کیک مواج
ماست و روغن را به مخلوط تخم مرغ، وانیل و شکر اضافه کنید و خوب به هم بزنید.
طرز تهبه کیک مواج
آرد و بیکینگ پودر را ۳ بار الک و به مواد قبلی اضافه کنید و به صورت دورانی هم بزنید.
طرز تهبه کیک مواج
قالب را چرب کنید و مقداری از خمیر را داخل آن بریزید. روی خمیر مقداری کاکائو الک کنید و قدری دیگر از مواد بریزید. این کار را چندبار تکرار کنید. قالب را درون فری که از قبل با ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کرده اید، ۴۰ دقیقه بپزید.
طرز تهبه کیک مواج
نکته: پس از ۳۰ دقیقه از شروع زمان پخت، خلالی را درون کیک فرو کنید. اگر خمیر به خلال نچسبد، کیک آماده است.