طرز تهیه حلوای نخودچی
سمیه اخترشناس | شهرآرانیوز؛ ما خراسانی‌ها در این روز‌های پایانی سال رسم زیبایی داریم که با خیرات و مبرات مختلف، از درگذشتگانمان یاد می‌کنیم. به طور معمول هم در چنین مواقعی، از خوراکی‌هایی مانند حلوا هنگام حضور در مزار و برای پذیرایی استفاده می‌کنیم. برای همین، امروز می‌خواهیم پخت یک حلوای ساده و خوش مزه را آموزش بدهیم، حلوایی که در تهیه آن به جای شکر از آرد نخودچی و نبات استفاده می‌شود.

مناسب برای: ۱۰۰ نفر

زمان برای پخت: ۴۰ دقیقه

قیمت تمام شده برای هر نفر: ۵۰۰ تومان
 

مواد لازم برای تهیه حلوای نخودچی

  • آرد سفید:  ۳ پیمانه
  • آرد نخودچی:  ۲ پیمانه
  • کره یا روغن:  ۲ پیمانه
  • نبات خردشده:  ۵ پیمانه
  • آب: ۴ پیمانه
  • گلاب: یک پیمانه
  • هل و زعفران به میزان لازم

    طرز تهیه حلوای نخودچی
  •  
  1. نبات را در آب داغ حل کنید. سپس گلاب، هل و زعفران را به آن اضافه کنید.
  2. آرد سفید و نخودچی را باهم الک کنید و روی حرارت خیلی کم تفت بدهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. آرد را دوباره الک کنید و روی حرارت بگذارید.
  3. روغن یا کره را به آرد اضافه کنید و آرد را درون آن تفت بدهید تا به رنگ دلخواه برسد.
  4. شربت نبات را به آرد اضافه کنید و آن قدر هم بزنید تا آب حلوا تبخیر شود و حلوا قوام کافی پیدا کند. بعد هم آن را تزیین و سرو کنید.

 

چند نکته:

  • اگر از کره برای درست کردن حلوا استفاده می‌کنید، ابتدا باید کره را ذوب، سپس به آرد اضافه کنید.
  • برای به صرفه و خوش مزه شدن حلوا می‌توانید از مخلوط روغن و کره استفاده کنید.
  • اگر برای تزیین حلوا می‌خواهید از ماسوره استفاده کنید، حلوا را باید کمی شل‌تر از روی حرارت بردارید.